شناسهٔ خبر: 10741364 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شهروند | لینک خبر

اخبار فیلم

صاحب‌خبر -

«سیانور» دومین ساخته سینمایی بهروز شعیبی این روزها در آخرین مراحل فنی قرار دارد و به‌زودی تحویل دفتر جشنواره فجر خواهد شد.
این فیلم به تهیه‌کنندگی محمود رضوی یک فیلم تاریخی محسوب می‌شود. «سیانور» یک عاشقانه پلیسی است که محور اصلی آن زندگی عاشقانه یک زوج است که در دهه ۵۰ به تصویر کشیده می‌شود.

امیر عابدی، مدیر مسابقه اطلاع‌رسانی و تبلیغات سی‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر از رقابت ۹۳ اثر در 3 حوزه عکس، پوستر و آنونس خبر داد.

حسین کندری، کارگردان فیلم «اینجا کسی نمی‌میرد» که در بخش «هنر و تجربه» سی‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، گفت: نسخه DCP این فیلم سینمایی در لابراتوار پیشگامان آریا آماده شده است و به‌زودی تحویل دفتر جشنواره فیلم فجر می‌شود.

بهروز غریب‌پور با اشاره به لباس‌هایی که میهمانان در جشنواره فیلم فجر می‌پوشند، بیان کرد که اگر مسئولان مجوز دهند از میهمانان می‌خواهد که با لباس‌های مرتب، منظم و زیبا به جشنواره بیایند.

عصر پنجشنبه، ۸ بهمن‌ماه مراسم بزرگداشت 3 نسل از هنرمندان دوبله ایران در رونمایی از کتاب و آلبوم «صد نقش، صد صدا» که به همت امیر اثباتی، آران جاودانی و گروه تحقیق و پژوهش موزه سینما تدوین شده با حضور حجت‌الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی، محمد حیدری، دبیر سی‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر، کتایون ریاحی، مهتاب کرامتی و جمعی از صداپیشگان سینمای ایران برگزار شد.

پوستر فیلم «متولد ۶۵» به کارگردانی مجید توکلی که یک داستان عاشقانه دارد رونمایی شد. پوستر این فیلم را علیرضا میرزامصطفی طراحی کرده و قرار است روز پنجشنبه ۱۵ بهمن ساعت ۲۱ در کاخ جشنواره فیلم فجر نمایش داده شود.

پوستر فیلم سینمایی «لاک قرمز» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی با بهره‌گیری از مضمون زنانه این اثر توسط حمید نجفی راد طراحی شد.

پوستر فیلم سینمایی «به دنیا آمدن» دومین ساخته بلند سینمایی محسن عبدالوهاب در آستانه برگزاری جشنواره فیلم فجر رونمایی شد. این پوستر توسط عباس یزدی طراحی شده است.

فیلم سینمایی 4 اپیزودی «هیهات» به كارگردانی دانش اقباشاوی، ‌هادی نائیجی، ‌هادی مقدم‌دوست و روح‌الله حجازی اثری مذهبی است كه مجوز حضور در سی‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر را نگرفت.