شناسهٔ خبر: 10739944 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تظاهرات ضد آمریکایی مردم یمن در صنعا

تهران-ایرنا- هزاران یمنی عصر جمعه در اعتراض به حملات هوایی عربستان و متحدانش به نقاط مختلف این کشور با چراغ سبز آمریکا، تظاهراتی گسترده در صنعا بر پا کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری شبکه المسیره، تظاهر کنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی، خشم خود را نسبت به جنایت های عربستان و آمریکا در هدف قرار دادن محله های مسکونی با بمب های خوشه ای که در سطح جهانی ممنوع اعلام شده است، ابراز کردند.
یمنی های معترض در این تظاهرات، شعارهای «کودکان ما قربانی بمب های خوشه ای هستند»، «آمریکا مردم ما را با پول های نفت کشورهای عربی به قتل می رساند» و «حمله عربستان همان حمله آمریکا به یمن است» سر دادند.
تظاهر کنندگان همچنین تاکید کردند که حمله عربستان به یمن با چراغ سبز آمریکا صورت گرفته و عربستان تنها بازیچه ای بیش نیست.
شرکت کنندگان در این تظاهرات سکوت ذلت بار محافل بین المللی نسبت به جنایت هایی که در حق ملت یمن می شود را به شدت محکوم کردند.
یمنی ها همچنین از همه آزادگان جهان خواستند که نسبت به کشت و کشتارهای یمن و نقض حقوق بشر در این کشور که با حمایت آمریکا انجام می شود، سکوت نکنند.
تظاهر کنندگان در بیانیه ای تاکید کردند، این دولت آمریکا است که حملات وحشیانه و محاصره ظالمانه علیه یمن و مردم این کشور را هدایت می کند و در کنار شرکایش در ائتلاف عربی، مسوول اصلی کشت و کشتار ها و خسارت های ناشی از بمباران ها و محاصره در یمن است.
در این بیانیه از اقلیت های یمنی در خارج از کشور خواسته شده است همه تلاش خود را به کار گیرند تا پرده از نقش آمریکا در جنایت ها و کشتار های در یمن بردارند.
یمنی های معترض همچنین به پیروزی های نیروهای ارتش و کمیته های مردمی در جبهه های مختلف اشاره و اعلام کردند که این نیروها عملیات های دقیق بسیاری علیه دشمن انجام دادند و موفق شدند به پیروزی های بزرگی علیه آنها دست یابند.
این در حالی است که کمیته انقلابی یمن امروز جمعه برگزاری تظاهراتی گسترده را در صنعا پایتخت این کشور برای محکوم کردن کشتارهای دولت سعودی و متحدانش در یمن خواستار شده بود.
دولت سعودی با حمایت آمریکا، در حالی به بمباران مناطق مسکونی و تاسیسات زیربنایی یمن ادامه می دهد که مردم این کشور فقیر عربی در بدترین شرایط ممکن به لحاظ انسانی هستند و عربستان به همراه ائتلاف عربی، در مقابل سکوت محافل بین المللی همچنان مشغول نابودی این کشور عربی است.
عربستان با همراهی ائتلاف برخی کشورهای عربی منطقه و آمریکا از ششم فروردین ماه سال جاری حملات گسترده ای را علیه یمن آغاز کرد تا «عبد ربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور را به حاکمیت بازگرداند و از قدرت گرفتن انقلابیان یمنی که امنیت شهرهای این کشور را تأمین می کنند، جلوگیری کند.
تاکنون بیش از شش هزار یمنی از جمله زنان و کودکان بر اثر این حملات، شهید و هزاران نفر دیگر زخمی شده اند و ده ها هزار نفر آواره و 80 درصد تأسیسات زیربنایی، خدماتی و درمانی این کشور ویران شده است.
خاورم***9329** 3404