شناسهٔ خبر: 10683670 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: پانا | لینک خبر

جام شهدا – فینال/

صبای قم قهرمان جام شهدا شد

صبای قم با غلبه بر پرسپولیس قهرمان دومین دوره از مسابقات فوتبال جام شهدا شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ورزشی پانا، فینال دومین دوره از مسابقات جام شهدا بین تیم های پرسپولیس تهران و صبای قم پس از چند بار تغییر ساعت سرانجام ساعت 16 با سوت بابک وسیله بر آغاز شد و در پایان این صبا بود که توانست با عبور از سد حریف خود قهرمان شود.

نیمه اول بازی دو تیم با موقعیت های نصفه و نیمه و برتری تاکتیکی پرسپولبیسی ها همراه بود اما دو تیم نتوانستند از موقعیت های بدست آمده استفاده کنند تا در نهایت دو تیم با تساوی بدون گل به رختکن بروند.

نیمه دوم هم جریان بازی با همان سبک نیمه اول ادامه پیدا کرد و موقعیت صد در صد روی دروزاه ها خلق نشد اما صبایی ها توانستند از تک موقعیت شان در نیمه دوم استفاده کنند و توسط محمد قاضی به گل برسند تا در نهایت با همین یک گل صبای قم قهرمان جام شهدا شود. 

در نیمه دوم نکته بارز قضاوت عجیب بابک وسیله بر و سوت های یک طرفه او به سود تیم علی دایی بود که منجر به اخراج کمال کامیابی نیا در دقیقه 86 شد. 

∎​