شناسهٔ خبر: 10619798 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

صبا 2- ذوب‌آهـن یک

دایی - برانکو، فینال داغ جام شهدا

صاحب‌خبر -




* بابک بزرگی
شنبه 3/11/94، تورنمنت چهارجانبه شهدا، ساعت: 15، ورزشگاه شهدای شهرقدس، تماشاگر: 500 نفر
صبا 2
گل: امیرحسین صادقی (62، 75)
ذوب‌آهن یک
گل: کاوه رضایی (یک)
داور: محمدحسین ترابیان
کمک‌ها: هادی برزو، جواد قنبریان
اخطار: فیلیپه ماچادو، پیام صادقیان (صبا)، محمد نژادمهدی (ذوب‌آهن)

صبا: حامد لک، فیلیپه ماچادو، امیرحسین صادقی، سامان آقازمانی (جهانبخش ذبیحی36)، فرشید باقری، اکبر صادقی، ابوالفضل ابراهیمی، محمد آرام‌طبع، فرید بهزادی‌کریمی، کریم اسلامی (پیام صادقیان47)، محمد قاضی (محمد بایوج‌رضایی85)
سرمربی: علی دایی

ذوب‌آهن: محمدباقر صادقی، محمد نژادمهدی، هادی محمدی، ولید اسماعیل (مهدی رجب‌زاده46)، علی حمام، رضا شکاری، مهدی مهدی‌پور، قاسم حدادی‌فر (احمد کامدار63)، دانیال اسماعیلی‌فر (محمدرضا حسینی55)، مرتضی تبریزی (مارکو اورلیو62)، کاوه رضایی (مسعود حسن‌زاده33)
سرمربی: یحیی گل‌محمدی

چشم‌مان هنوز به بازی گرم نشده بود که ذوب‌آهن گل زد؛ در ثانیه 20. این گل را به نام کاوه رضایی ثبت کردند که البته تاثیر سامان آقازمانی بر آن را هم نمی‌شود نادیده گرفت. او که در غیاب مسعود حق‌جو در دفاع راست قرار گرفته بود، ششمین پاس پیاپی صبا را با یک اشتباه به سوی دروازه خودی روانه کرد و توپی را که قرار بود ماچادو تصاحبش کند، کاوه رضایی دزدید و با یک ضربه بغل پا دروازه صبا را باز کرد. این گل آغازی بود بر حملات بی‌شمار ذوب‌آهن که البته بعد از آن دیگر هیچ کدام‌شان به گل ننشست. از آن لحظه‌ای که توپ برای اولین بار در زمین به گردش درآمد تا وقتی سوت پایان نیمه را شنیدیم، ذوب‌آهن تیم برتر بود. عاقلانه دفاع می‌کرد، حملاتش حساب شده بود و مهم‌تر از همه اینکه توپ را بدون اشتباه در زمین می‌چرخاند. با شروع نیمه دوم اما ورق برگشت. صبا شد تیم برتر و ذوب‌آهن مطلقا مدافع بود.
حضور پراکنده شاگردان یحیی در زمین و بی‌دقتی آنها ذوب‌آهن را به کل از کار انداخت و جولانگاه صبا را وسعت بخشید. تعویض‌های بیشتر را یحیی انجام داد اما در نیمه دوم این بازیکنان صبا بودند که با پرس از خط نیمه ذوب‌آهن را عقب فرستادند تا حملات ناتمام‌شان آسان‌تر شکل بگیرد.
حملاتی که تا دقیقه 62 بی‌حاصل تکرار می‌شد و بالاخره امیرحسین صادقی یکی از آنها را به گل نشاند. مثل ذوب‌آهن نیمه اول، صبا هم بعد از این گل جانی دوباره گرفت و با عطش بیشتری به دروازه پیش‌رویش یورش ‌برد که در این دقایق ذوب‌آهن کاری جز دفاع از دستش برنمی‌آمد که همان را هم به درستی نتوانست انجام بدهد. دستپاچگی بازیکنان این تیم در نهایت کار دست‌شان داد و در شلوغی مقابل دروازه و در حالی که بازی دقیقه 84 را هم پشت سر گذاشته بود، صبا یک گل دیگر زد؛ این بار هم توسط امیرحسین صادقی.
این گل به همان اندازه که صبا را آسوده‌خاطر کرد، به بازیکنان ذوب‌آهن انگیزه داد و رو به جلو هدایت‌شان کرد. به گونه‌ای که چند دقیقه پایانی را تیم اصفهانی مهاجم بود و البته آنقدر بدشانس که نه تنها هیچ کدام از توپ‌هایش توی گل نرفت، بلکه برخورد توپ به دست مدافع صبا در محوطه جریمه را هم داور نادیده گرفت تا یحیی و تیمش ناامید از صعود به فینال، بازی برده را ببازند و به دیدار رده‌بندی بروند.
 

∎​