به گزارش ایسکانیوز، گرث بیل در پیروزی 5 بر یک شب گذشته (یکشنبه) رئال مادرید مقابل اسپورتینگ خیخون در چارچوب هفته بیستم لالیگا، گل اول تیمش را در دقیقه 7 به ثمر رساند، اما به دلیل آسیبدیدگی در شروع نیمه دوم جای خود را به خسه رودریگس داد.
نشریه «آس» اسپانیا گزارش داد، این ششمین مصدومیت بیل در رئال مادرید است که این بار او را از ناحیه ساق پا او دچار مشکل کرده و احتمالاً گرث را به مدت دو تا سه هفته به دور از میادین نگه خواهد داشت.
به این ترتیب بال پیشین تاتنهام بازی رئال مقابل تیمهای رئال بتیس، اسپانیول و گرانادا را از دست خواهد داد و احتمال دارد در بازی کهکشانیها برابر اتلتیک بیلبائو در تاریخ 13 فوریه 2016 (24 بهمن 94) و یا در بازی رفت این تیم مقابل رم در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در تاریخ 17 فوریه 2016 (28 بهمن 94) به میادین بازگردد.
باشگاه رئال مادرید هم با تأیید مصدومیت بیل از ناحیه ساق پا اعلام کرد که فردا (سهشنبه) با آزمایشهای بیشتر میزان جدیت مصدومیت این بازیکن و مدت زمان دوری او از میادین را به طور دقیقتری اعلام خواهد کرد.
601/601