شناسهٔ خبر: 10471048 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فرهنگ نیوز | لینک خبر

سخنگوی شورای نگهبان استعفا داد

سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد که از سمت سخنگویی شورای نگهبان استعفا دادم.

صاحب‌خبر -
به گزارش فرهنگ نیوز، نجات‌الله ابراهیمیان سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد که از سمت سخنگویی شورای نگهبان استعفا دادم.

ابراهیمیان  گفت: امروز استعفای خود را تقدیم آیت‌الله جنتی کردم و دیگر بنده سخنگوی شورای نگهبان نیستم.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به این سؤال که چرا در چنین ایام حساسی دست به استعفا زده است، توضیحی نداد.

ابراهیمیان همچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا استعفای شما پذیرفته شده یا خیر؟ توضیح داد: پذیرش استعفا اهمیتی ندارد، بنده دیگر سخنگوی شورای نگهبان نیستم.

 آیت الله جنتی با استعفای ابراهیمیان  موافقت نکرد
 
بنابر اعلام روابط عمومی این شورا آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان استعفای ابراهیمیان را نپذیرفته است.
 
تمرکز امروزمان بر بحث انتخابات است/ از پرداختن به حواشی خودداری می‌کنم
 
نجات‌الله ابراهیمیان در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به استعفای خود گفت: بنده از سمت سخنگویی استعفا داده‌ام اما به عنوان عضو شورای نگهبان در تمام تصمیمات شورا مشارکت دارم.
 
وی اضافه کرد: بنده از تمامی تصمیمات شورای نگهبان حتی آنهایی که به عنوان اقلیت مطرح می‌کنند به عنوان مرجع قانونی تصمیم‌گیری کشور حمایت می‌کنم.
 
عضو حقوقدان شورای نگهبان همچنین اظهار داشت: نهادهای جمهوری اسلامی ایران مثل شورای نگهبان و اصول و قواعدی بنیان گذاشته شده‌اند که باعث شده تبدیل به نهادهای توانمند و مقتدر نظام شود.
 
ابراهیمیان با اشاره به اینکه این نهاد مقتدر (شورای نگهبان) در عرصه تصمیم‌گیری مخصوصا در امر انتخابات تابع اصول و قواعدی است که در قانون اساسی و قوانین عادی بیان شده‌ است،‌ اظهار داشت: اینجانب با قدرت به انجام وظایف در چارچوب این قواعد ادامه می‌دهم و از نتایج تصمیمات این مرجع قانونی حمایت می‌کنم.
 
«بنده با تمرکز به وظیفه مهم امروز خود یعنی بحث انتخابات پرداخته و از پرداختن به حواشی خودداری می‌کنم. اینجانب به عنوان یک مسلمان انقلابی و دلسوز برای نظام وظیفه پشتیبانی از این نهاد در حد مقدورات خود انجام می‌دهم.»
 

برچسب‌ها: