شناسهٔ خبر: 10454486 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

شعبانلو بازگشت، مشکل رمضانی حل شد

مظلومی ‌حوصله نداشت!

صاحب‌خبر -



تمرین پنج‌شنبه استقلال از ساعت 12 در زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی برگزار شد. در این تمرین مهدی رحمتی، خسرو حیدری، یعقوب کریمی و وحید طالب‌لو حضور نداشتند. رحمتی برای حل مشکل بازیکنان نزد سبک‌دست رفته بود و طالب‌لو نیز در کلینیک دکتر نوروزی حضور داشت.
علیرضا رمضانی پس از حل مشکلش با استقلال خود را به کادر فنی معرفی کرد و پس از کسب اجازه از پرویز مظلومی به صورت اختصاصی تمرین کرد. رمضانی دو روز پیش قصد داشت با آبی‌پوشان تمرین کند اما مظلومی باز هم به او اجازه نداد و در تماس با مسوولان استقلال خواست تا جلسه کمیته انضباطی این بازیکن تشکیل شود که چهارشنبه این اتفاق افتاد و در نهایت رمضانی اجازه تمرین با آبی‌پوشان را گرفت.
بهنام برزای هم که از ناحیه مچ پا احساس ناراحتی می‌کرد به صورت اختصاصی دور زمین دوید.
هرایر مگویان مدافع ارمنی استقلال که چهارشنبه با تأخیر از مرخصی‌اش بازگشته بود، در تمرین پنج‌شنبه در کارهای تاکتیکی تیمش حضور پیدا کرد.
میلاد شعبانلو که رفتن او از استقلال و حضورش در تمرینات صبا در روزهای اخیر سر و صدای زیادی به پا کرده بود پنج‌شنبه در تمرینات آبی‌پوشان شرکت کرد. او قبل از تمرین با سرمربی استقلال صحبت کرد و مظلومی خطاب به او گفت: «تو بازیکن جوانی هستی و اگر می‌خواهی کار مهمی انجام دهی ابتدا باید سرمربی‌ات را در جریان کارها قرار بدهی و از او مشورت بگیری. استقلال تیم بزرگی است و تو جای پیشرفت داری و بهتر است از امروز با قدرت در کنار سایر بزرگان تیم تمرین کنی تا تجربه‌ات زیاد شود. شعبانلو هم ضمن عذرخواهی از پرویز مظلومی در تمرینات تاکتیکی حاضر شد.»
بازیکنان استقلال در ابتدای تمرین زیر نظر مربی بدنساز به گرم کردن بدن‌هایشان پرداخته و سپس در قالب دو گروه به آقا وسط پرداختند. او در آغاز تمرین ترجیح داد با آبی پوشان صحبت نکند. او که به شدت سگرمه‌هایش در هم بود در گوشه‌ای نظاره‌گر تمرین شد. مظلومی در روزهای گذشته مواضع تندی نسبت به مشکلات مالی استقلال گرفته است. در مرحله بعدی نیز بازیکنان فوتبال درون تیمی را پشت سر گذاشتند که این مسابقه در دو گروه سبز و صورتی برگزار شد. آبی‌پوشان دیروز(جمعه) به استراحت پرداختند و مجددا از امروز(شنبه) برنامه‌های تاکتیکی خود را پیگیری خواهند کرد.

∎​