شناسهٔ خبر: 10380639 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

صادقی تاثیرگذارتر از بیک‌زاده

دایی برنده معاوضه صبا وذوب

صاحب‌خبر -




مهدیه‌ دریابیگی
از چندی پیش گفته شد که اکبر صادقی دیگر در ذوب نمی‌ماند، مهر تایید این خبر هم تایید خود گل‌محمدی بود. سرمربی ذوب گفت که خبر صحت دارد و صادقی به دلیل مشکل خانوادگی نمی‌تواند در ذوب بماند. تایید گل‌محمدی یعنی اینکه جدایی صادقی از ذوب قطعی بود! از همان زمان خبرهای زیادی در مورد تیم جدید این بازیکن منتشر شد. در نخستین مرحله گفتند که صادقی مورد توجه استقلال است اما این خبر خیلی جدی نبود و مذاکرات این بازیکن با تیم دیگری بود. بازیکن ذوب دوباره به دنبال بازگشت به تیم سابقش بود. صادقی به تیم دایی نزدیک شد و مذاکراتش با صبا جدی شد. به موازات خبر پیوستن صادقی به صبا خبر رفتن بیک‌زاده از تیم صبا هم بر سر زبان‌ها افتاد. هافبک فصل پیش استقلال که یک نیم‌فصل برای تیم دایی بازی کرده بود با توجه به پیشنهادهایی که ازتیم‌های اصفهانی داشت زمزمه خداحافظی‌اش از تیم صبا به گوش رسید و نکته دیگر اینکه دایی هم در قبال این جدایی واکنشی نشان نداد و دست بیک‌زاده را باز گذاشت تا به تیم جدیدش برود! اما در پشت پرده و در جایی که به نظر می‌رسید این دو بازیکن تیم‌های خود را انتخاب کردند بیشتر توافقات بین مدیران انجام شده بود و بنا را به معاوضه گذاشتند یعنی درست در زمانی که دو بازیکن صبا و ذوب عزم جدایی کردند دو باشگاه ذوب و صبا هم در حال مذاکره برای معاوضه بودند. بعد از چند روز مشخص شد که صادقی در تمرین صبا شرکت می‌کند و مجوز بیک‌زاده هم برای حضور در ذوب صادر شده است. به این ترتیب صادقی و بیک‌زاده معاوضه شدند و نیم‌فصل دوم جایشان در باشگاه صبا و ذوب تغییر کرده است.
اما کدام مربی در این معاوضه برد کرد و نیم‌فصل دوم می‌تواند روی خرید جدید خود حساب باز کند؟ اگر طبق آمار و ارقام نیم‌فصل اول پیش برویم علی دایی برنده این معاوضه است و دست پر از خرید نیم‌فصل خود برگشته است. آمار نشان می‌دهد اکبر صادقی در نیم‌فصل اول برای ذوب 15 بازی انجام داده که در10 بازی فیکس بوده و توانسته برای ذوب یک گل هم بزند، با وجود اینکه در پست او بازیکنان دیگری هم بودند که جایگاهشان محکم بود! اما به دفترچه آمار و ارقام لیگ که مراجعه می‌کنی نقش بیک‌زاده در تیم صبا کمرنگ‌تر بوده شاید هم به این خاطر که بیک‌زاده مثل فصل پیش زیاد مصدوم شد و نتوانست در بازی‌ها حضور داشته باشد. حتی در یک بازی همان دقیقه اول مصدوم شد و دایی مجبور به تعویض این بازیکن شد. آمار نشان می‌دهد بیک‌زاده در 10 بازی صبا حضور داشته. از این 10 بازی، شش بازی به عنوان بازیکن ثابت در زمین حضور داشته و یک پاس گل هم در مجموع این 10 بازی داده است. بنا به آمار اکبرصادقی 1215 دقیقه برای ذوب و هاشم بیک‌زاده 706 دقیقه برای صبا بازی کرده‌اند.
آمار نشان می‌دهد علی دایی در خرید نیم‌فصل خود نسبت به رقیبش یحیی گل‌محمدی برنده بوده و در حال حاضر در این معاوضه وزنه به طرف اکبر صادقی سنگینی می‌کند! به فصل پیش هم که برگردیم و دو بازیکن را از لحاظ تعداد بازی و تاثیرگذاری در تیم با هم قیاس کنیم به این نتیجه می‌رسیم که اکبرصادقی خرید بهتری بوده است. هاشم بیک‌زاده یکی از بازیکنان مورد علاقه امیر قلعه‌نویی بود و این مربی اصرار زیادی برای استفاده از او داشت، در هر تیمی هم که مربی بیک‌زاده بود تاوان این اصرار را داد و از جانب تماشاگران مورد سرزنش قرار گرفت. فصل پیش هم آمار اشتباهات بیک‌زاده در بازی‌های مهم تاثیرگذار مثل دربی و جام حذفی زیاد بود تا حدی که صدای اعتراض تماشاگران بارها و بارها بالا رفت و به این بازیکن به شدت اعتراض کردند. در کنار اشتباهاتش بحث مصدومیت‌ها و یا داستان مسمومیت او داخل هتل که به یک ماجرای جنجالی تبدیل شد نیز استقلال را به شدت آزار داد تا جایی که هواداران خواهان کنار گذاشتن او شدند و با آمدن مظلومی شاید رویای هواداران استقلال هم تحقق پیدا کرد و بیک‌زاده از این تیم جدا شد و به تیم دایی رفت در حالی که به نظر نمی‌رسد در تیم صبا هم موفق بوده باشد و طبق آمار فقط 6 بازی در ترکیب اصلی بود و حالا هم برای نیم‌فصل دوم به تیم گل‌محمدی می‌رود و جای خود را به اکبر صادقی داده که فصل‌های گذشته در تیم صبا حساب خود را پس داده است. در این معاضه هر جور حساب می‌کنی علی دایی برنده جذب بازیکن جدید است و شاید یحیی خیلی زود از این انتخاب و معاوضه پشیمان شود.