شناسهٔ خبر: 10375762 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

لجباز نیستیم اما نویدکیا به استقلال نمی‌رود

گروه ورزشي: مدیرعامل سپاهان در واکنش به اظهارات رسول نویدکیا مبنی بر اینکه باشگاه با جدایی او لجبازی می‌کند، اظهار کرد: او بازیکن سپاهان است و هیچ مشکلی با او نداریم و از سپاهان جدا نمی‌شود.

صاحب‌خبر -

اصغر باقریان  در واکنش به اظهارات رسول نویدکیا مبنی بر اینکه باشگاه بازیکن جایگزین او را هم جذب کرد اما به دلیل لجبازی اجازه جدایی به او و حضور در استقلال را نمی‌دهد، تاکید کرد: نویدکیا بازیکن سپاهان است و هیچ مشکلی با او نداریم. نویدکیا از سپاهان جدا نمی‌شود.مدیرعامل سپاهان درباره دیدار دوستانه تیمش با ذوب آهن گفت: این دو نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا هستند و بازی دوستانه خوبی برای دو تیم محسوب می‌شود. هر دو تیم نیاز به محک جدی دارند.

 

او درباره شرایط علی مددی بازیکن سرباز تراکتورسازی که با سپاهان قرارداد دارد، اضافه کرد: تا زمانی که ارگان‌های نظامی اعلام نکنند ما نمی‌توانیم درباره مددی تصمیم بگیریم.باقریان همچنین با بیان اینکه هنوز می‌توانند یک بازیکن بزرگسال جذب کنند، اظهار کرد: طبق قوانین هنوز زمان برای اعلام آخرین تغییرات مربیان و بازیکنان وجود دارد و این طور نیست که بازیکن جدید به لیست اضافه نشود.مدیرعامل سپاهان اعلام کرد: از 26 دی اردوی هشت روزه‌ای را در ترکیه برگزار می‌کنیم.