شناسهٔ خبر: 10358607 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

اولویت پرسپولیس جذب دروازه بان است

صاحب‌خبر -

برانکو ایوانکوویچ

به گزارش خبرنگار مهر، ایوانکوویچ بعدازظهر امروز یکشنبه و پیش از شروع تمرین تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه درفشی‌فر در جمع خبرنگاران درباره برنامه این تیم تا شروع مسابقات هفته هجدهم، اظهار کرد: از امروز با تمرینات، کار را شروع می کنیم. اردوی ما در دوبی لغو شده است و با توجه به وضعیت و شرایط غیر مترقبه ای که پیش آمده است، تمام برنامه تمرینات را در تهران خواهیم داشت. 

وی افزود: تمرینات ما در زمین شماره دو و در زمین درفشی فر برگزار می شود. امیدوارم تمام بازیکنان ما سر حال و سلامت باشند. انتظار یک شوق و اراده قوی برای ادامه تمرینات داریم. 

سرمربی پرسپولیس با اشاره به بازیکنان جدا شده این تیم، گفت: ایمان صادقی از تیم جدا شده است و در حال حاضر قرار نیست بازیکن دیگری برود اما سه چهار روز آینده مشخص می شود کسی از تیم می رود یا نه. 

برانکو ادامه داد: اولویت ما جذب دروازه بان است و تا دو، سه روز آینده این موضوع را بررسی می کنیم.

سرمربی پرسپولیس با اشاره به جدایی پانادیچ از کادر فنی پرسپولیس تاکید کرد که تا آخر فصل هیچ مربی داخلی و خارجی به کادر فنی اضافه نخواهد شد.

وی درباره اینکه گفته می شود هومن افاضلی به کادر فنی پرسپولیس اضافه می شود، گفت: هومن افاضلی مربی با دانشی است و بالاترین مدرک مربیگری را دارد ولی من برای جانشینی پانادیچ به هیچکس فکر نکرده ام.

برانکو در خصوص عدم دعوت نوراللهی به تیم امید، گفت: نمی دانم چرا این بازیکن به تیم امید دعوت نشد. ما او را برای حضور در تیم امید منع نکردیم. می دانیم که او از اول فصل مشکلات زیادی داشت و کارش را با مصدومیت شروع کرد. در بازی با استقلال خوزستان هم یک هفته برایمان سئوال بود که او را بازی بدهیم یا خیر. نوراللهی عملا دو تمرین آخر بازی با استقلال را حضور داشت و بقیه روزها تحت درمان بود و نمی دانستیم باید او را بازی بدهیم یا خیر. حالا اینکه چرا خاکپور او را خط زده است را نمی دانم.

وی درباره جذب بازیکنان جدید به جز دروازه بان، تاکید کرد: بارها گفته ام که در نیم فصل اول به بازیکنانم اعتقاد و اعتماد داشتم. دنبال بازیکن جدید نخواهیم بود مگر اینکه اتفاق خاصی رخ بدهد. ایمان صادقی خودش اینطور ارزیابی کرد که به باشگاهی برود که بتواند بازی کند؛ باشگاهی که این جاه طلبی را دارد که به لیگ برتر برسد. طبیعی است که نخواستیم جلوی این بازیکن را بگیریم و بهتر است یک دروازه بان بیاوریم. این مسائل با من هماهنگ شده بود. چنین وضعیتی را با کفشگری داریم.

برانکو افزود: کسی کفشگری را از پرسپولیس بیرون نمی کند. او مسابقات زیادی را برای ما به میدان رفته است و مشکلات زیادی با مصدومیت داشته است. با این حال اگر کفشگری خودش بخواهد، جلوی او را نخواهیم گرفت.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سئوالی مبنی بر گزینه های دروازه بانی این تیم به جز بیرانوند، تاکید کرد: تا وقتی که کار قطعی نشده است صحبتی نمی کنیم؛ نه درباره بیرانوند نه بازیکن دیگری. صحبت درباره حضور فروزان در پرسپولیس هم بود ولی آخر سر او به راه آهن رفت. تا وقتی که قطعی نشود، درباره اسم صحبت نمی کنیم حالا بیرانوند باشد یا هر دروازه بان دیگر.

ادامه دارد...