شناسهٔ خبر: 10357441 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ورزش۳ | لینک خبر

والیبال روسیه، تیمی برای المپیک

قهرمان دوره گذشته المپیک عملکردی نا امید کننده در لیگ جهانی 2015 داشت و در حالیکه کمتر شانسی برای حضور آنها در ریو باقی مانده بود حالا شاگردان آلکنو در یک قدمی این رویداد بزرگ هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش "ورزش سه"، مسابقات والیبال انتخابی المپیک در اروپا به شب آخر خود رسید. جایی که فرانسه و روسیه باید برای کسب بلیت ریو رو در روی یکدیگر قرار بگیرند. حضور دو تیم در فینال می تواند نوعی شگفتی باشد چرا که جهش یک باره فرانسه در والیبال جهانی در ابتدا قهرمانی لیگ جهانی را به همراه داشت و حالا کسب سهمیه المپیک.

اما عجیب تر اینکه روسیه توانست خود را در فینال ببیند. شاید بتوان از این تیم به عنوان مدافع عنوان قهرمانی المپیک یاد کرد اما بازی های فاجعه روس ها در لیگ جهانی امسال حداقل از یاد ایرانی ها نخواهد رفت. تیمی که جز آخرین بازی مقابل ایران، در تمامی دیدارهای خود شکست خوردند و بدترین عملکرد خود در تاریخ خود را به نمایش گذاشتند اما یک تغییر آنها را متحول کرد.

والیبال و شاید ورزش روسیه نشان داده است همیشه برای رویدادهای بزرگ آماده بوده و در بدترین شرایط بازهم توانایی شروع دوباره را دارد. آلکنو در اولین اقدام آشچف، گرانکین، تتیوخین و ولکوف را به ترکیب بازگرداند و مثل اینکه او فرمول المپیکی شدن را به خوبی بلد است. در هر صورت این تیم به گل نشسته حالا در شرف حضور در ریو است و این می تواند سرمشقی برای ایران هم باشد.