شناسهٔ خبر: 10348643 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

آغاز نشست اتحادیه عرب علیه ایران

صاحب‌خبر -
نشست فوق‌العاده وزرای خارجه اتحادیه عرب، بنا به درخواست عربستان سعودی در مورد حمله به سفارت این کشور در ایران، آغاز شد.
پس از اینکه روز گذشته (شنبه) نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران در «ریاض» بر گزار شده بود، امروز نیز نشست قاهره با حضور اکثر وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب، برگزار شد.

به گزارش فارس، در این نشست، در ابتدا «عبدالله بن زاید» وزیر خارجه امارات، از اتحادیه عرب خواست تا موضع واحدی در قبال آن چه آن را دخالت ایران در کشورهای عربی می‌نامید، اتخاذ کنند. وی ادعا کرد که حمله به سفارت عربستان در ایران در مقابل چشمان مأموران امنیتی رخ داده است.

عبدالله بن زاید با تمجید از عربستان، گفت:اقدامات عربستان، ثابت می‌کند که این کشور عزم مبارزه با تروریسم را دارد.

«عادل الجبیر» وزیر خارجه سعودی نیز، با لحنی بسیار تند مدعی شد: تجاوزات ایران نشان از راه و روشی دارد که تهران در منطقه در پیش گرفته است.

وی افزود: عربستان در مقابل دخالت‌های ایران با جدیت و عزم راسخ خواهد ایستاد و تجاوز ایران به مراکز دیپلماتیک ما، بر خلاف تمامی تعهدات بین‌المللی است.

نبیل العربی، دبیرکل اتحادیه عرب هم با بیان اینکه منطقه تحمل فتنه و درگیری‌های فرقه‌ای را ندارد، خواستار توقف دخالت ایران در مسائل داخلی بحرین شد.

 
http://fna.ir/1GAVPT

برچسب‌ها: