شناسهٔ خبر: 10339723 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان بوشهر خبر داد

بوشهر میزبان بخشی از جشنواره تئاتر بین‌المللی فجر

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان بوشهر گفت: مراسم افتتاحیه جشنواره تئاتر بین‌المللی فجر که بخشی از آن در بوشهر است، عصر سه‌شنبه 22 دی‌ماه برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

جهانشیر یاراحمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: تمهیدات لازم برای برگزاری باشکوه جشنواره تئاتر بین‌المللی فجر در بوشهر اندیشیده شده است.

وی بیان کرد: در این راستا علاوه بر اجرای نمایش‌های مختلف، برنامه‌های جانبی دیگری هم در نظر گرفته‌شده که در خلال برگزاری این جشنواره، برای علاقمندان اجرا خواهد شد.

یاراحمدی تصریح کرد: آئین افتتاحیه سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به میزبانی بوشهر ساعت 16 روز سه‌شنبه 22 دی‌ماه با حضور معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شفیعی مدیرکل مرکز هنرهای نمایشی کشور برگزار می‌شود.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان بوشهر گفت: از جمله برنامه‌های جانبی جشنواره تئاتر فجر می‌توان به برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی کتاب تئاتر، عکس و پوستر تئاتر اشاره کرد.

وی افزود: در این جشنواره هنرمندانی از استان‌های تهران، اصفهان، تبریز و چهارمحال و بختیاری در مدت چهار روز در تئاتر شهر بوشهر به اجرای نمایش خواهند پرداخت.

یاراحمدی اظهار داشت: همزمان با اجرای نخستین بخش استانی سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، نمایشگاه تخصصی عکس و پوستر برگزار می‌شود.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان بوشهر  گفت: امسال برای نخستین بار استان بوشهر میزبان بخشی از جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر است که با مشارکت سازمان فرهنگی، ورزشی شهرداری بوشهر و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/2255/ع20/پ3003

http://fna.ir/ASHAH2

برچسب‌ها: