شناسهٔ خبر: 10328460 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

نذر فرهنگی کتاب در ایستگاه‌های مترو

صاحب‌خبر -
معاون فرهنگی اجتماعی شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: نذر فرهنگی کتاب در ایستگاه‌های منتخب مترو آغاز شده و مسافران می‌توانند تا 24 دی در این طرح شرکت کنند.
محمد صائبی با تاکید بر لزوم توجه به فرهنگ کتابخوانی در بین اقشار جامعه اظهار داشت: توسعه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، یک عزم همگانی را می‌طلبد ولی سهم دولت نیز بسیار مهم است.

به گزارش  میزان ، وی گفت: در سال‌های اخیر از طریق نهادهای دولتی، اقدامات مهمی در این خصوص صورت گرفته ولی کارهایی که ما در مترو تهران با شتاب بیشتری دنبال کرده‌ایم، اهدای کتاب و توجه به زیرساخت‌های لازم برای امر کتابخوانی بوده است.

بنا براعلام روابط عمومی مترو، وی به نذر فرهنگی کتاب در ایستگاه‌های مترو با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی؛ تشویق به نشر کتاب و ترویج فرهنگ نذر اشاره و خاطرنشان کرد: تاکنون چندین برنامه در خصوص نذر فرهنگی کتاب در ایستگاه‌های مترو اجرایی شده و اکنون در ایستگاه‌های دروازه شمیران و صادقیه این طرح با مشارکت و همکاری موسسه نذر کتاب انتشارات ققنوس و وزارت ارشاد درحال اجرا است و کتب ارزشمندی به مسافران اهدا می‌شود.