شناسهٔ خبر: 10301403 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

پس از اقامه نمازجمعه؛

تظاهرات نمازگزاران تهرانی در محکومیت اعدام شیخ نمر برگزار شد

تظاهرات سراسری در محکومیت و اعتراض به اعدام آیت الله شیخ نمر به دست رژیم آل سعود، پس از اقامه نماز جمعه امروز تهران برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، نمازگزاران تهرانی در محکومیت اقدام ددمنشانه و جنایت هولناک رژیم تروریست پرور سعودی از جمله شهادت رساندن شیخ نمر، پس از اقامه نماز جمعه این هفته تهران تظاهرات اعتراض آمیز برپا کردند.

همچنین در ادامه اعتراضات گسترده اقشار مردم و اصناف و گروه های مختلف مردمی به اعدام ددمنشانه شیخ شهید عربستان (آیت الله شیخ نمر باقر النمر) به دستان تا غرق در خون رژیم کودک کش آل سعود در سراسر کشور نیز تظاهراتی برگزار شده است.

روز گذشته شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه ای ضمن دعوت از ملت بصیر و شجاع به منظور حضور گسترده و انقلابی در تظاهرات محکومیت روز جمعه، از دولت و دستگاه دیپلماسی کشور خواست تا با به کارگیری از تمام ظرفیت های داخلی و خارجی خود نسبت به این جنایت هولناک و اقدامات خصمانۀ اخیر رژیم سعودی پاسخی صریح و قاطع دهند.