شناسهٔ خبر: 10291897 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: نامه‌نیوز قدیمی | لینک خبر

مترو به فرودگاه «مهرآباد» رسید

خط مترو فرودگاه مهرآباد به عنوان متفاوت‌ترین مسیر ریلی و تونلی درون شهری پایتخت با طول حدود دو کیلومتر، از مسیر خط 4 مترو و در ایستگاه مترو بیمه انشعاب دارد.

صاحب‌خبر -
به گزارش نامه نیوز ، اولین قطار در مسیر خط مترو فرودگاه مهرآباد، یکشنبه هفته آینده به حرکت در می‌آید.

با اتمام عملیات ساخت تونلها و نصب تجهیزات در بخش اعظم خط مترو فرودگاه مهرآباد، این مسیر دو کیلومتری برای (تست سرد) آماده شد و قرار است یکشنبه، بیستم دی ماه با حضور مسئولان عالی، اولین قطار در این مسیر به منظور انجام تست‌های فنی به حرکت دربیاید.

خط مترو فرودگاه مهرآباد به عنوان متفاوت‌ترین مسیر ریلی و تونلی درون شهری پایتخت با طول حدود دو کیلومتر، از مسیر خط 4 مترو و در ایستگاه مترو بیمه انشعاب دارد.

این خط مترو، طراحی و مبلمان متفاوتی را به جهت تردد مسافران فرودگاهی نسبت به دیگر خطوط مترو تهران داراست؛ همچنین مبلمان داخلی واگن ها مخصوص حمل توشه همراه مسافر، سرفاصله حرکت قطارها و نیز قابلیت تردد قطارها به صورت هوشمند و بدون راننده از دیگر ویژگی های منحصر به فرد این خط مترو است که پیش بینی می شود روزانه از طریق این خط حدود 40 هزار نفر تردد کنند.

ناوگان مترو تهران پیش از این از طریق خط سه به ایستگاه راه آهن کشور متصل شده و علاوه بر فرودگاه مهرآباد، قرار است در آینده نیز فرودگاه بین المللی حضرت امام خمینی (ره) از طریق مسیر خط مترو تهران- پرند به مترو پایتخت متصل شود.