شناسهٔ خبر: 10282697 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه خراسان | لینک خبر

با ادامه روند رشد شاخص کل

بورس به خروج از رکود دو ساله امیدوارتر شد

صاحب‌خبر -

بورس تهران در آخرین روز هفته و در دومین روز متوالی با رشد پر قدرتی مواجه و موفق شد تا بعد از رکود دوساله نگاه ها را به سمت خود جلب کند. به گزارش ایسنا، بورس تهران از روز گذشته و با رشد 300 واحدی شاخص جان دوباره گرفته و بعد از مدت ها رخوت و رکود با تکاپوی سهامداران برای خرید سهام شرکت های ارزان قیمت بورس مواجه شده است که در معاملات دیروز نیز پر قدرت تر از روز گذشته حاضر شد و با رشد 500 واحدی شاخص و افزایش قیمت ها به کار خود پایان داد.
از چهارشنبه هفته پیش بورس اوراق بهادار تهران به کمک افزایش حجم و ارزش معاملات و رشد قیمت سهام در گروه‌های کوچک توانسته بود از ریزش‌های فرسایشی خود در طول هفته‌ها و ماه‌های اخیر فاصله بگیرد. در این میان طی دو روز اخیر به واسطه سرایت رونق معاملات به سهام گروه‌های بزرگ و به نوعی لیدر بازار که در خط مقدم رفع تحریم‌های مرتبط با برجام هستند، شاخص کل توانسته صعود پرقدرتی را تجربه کند. در حال حاضر با ورود سرمایه‌گذاران خُرد و افزایش حجم نقدینگی بازار انتظار بر این است که روند رو به رشد بورس در روزهای آینده نیز ادامه یابد.
در همین حال، حمید روح بخش سخنگوی شرکت بورس و اوراق بهادار تهران در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما افزود: این هفته 77 هزار خریدار در 266 هزار دفعه معاملات خود را در بورس تهران به ثبت رساندند که تعداد این دفعات 67 درصد نسبت به هفته قبل آن افزایش دارد. وی گفت: این هفته 5 و 8 دهم میلیارد سهم به ارزش 16 هزار و 800 میلیارد ریال مبادله شد که ارزش این معاملات نسبت به هفته قبل 300 درصد افزایش دارد.
سخنگوی شرکت بورس و اوراق بهادار تهران افزود: این هفته ارزش معاملات در بازار نرمال هزار و 150 میلیارد ریال بود که در مقایسه با هفته قبل نیز 35 درصد افزایش دارد.
روح بخش گفت:‌ شاخص بورس دیروز روی 62 هزار و 632 واحد ایستاد که نسبت به هفته قبل 942 واحد یعنی یک و نیم درصد افزایش نشان می دهد.
 

∎​

برچسب‌ها: