شناسهٔ خبر: 10267804 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایران امروز | لینک خبر

بیانیه شدیدالحن شواری همکاری خلیج فارس علیه ایران

صاحب‌خبر -

شورای همکاری خلیج فارس، حمله به سفارت عربستان در تهران و کنسولگری این کشور در عربستان را محکوم کرد و این حملات را «بربرمنشانه» توصیف کرد.

عبدل الطیف الزیانی، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مقامات ایران را مسئول کامل چنین «حملات تروریستی» به اماکن دیپلماتیک عربستان در ایران دانست.

او گفته است که قصور مقامات ایران در جلوگیری از وقوع چنین حملاتی «نقض فاحش تعهدات ایران در حفاظت از اماکن دیپلماتیک تحت کنوانسیون ۱۹۶۱ وین و قوانین بین المللی است».

به دنبال اعدام شیخ نمر، روحانی شیعه معترض در عربستان سعودی، گروهی در تهران به سفارت عربستان حمله کردند و آن را به آتش کشیدند. تظاهرات اعتراضی دیگری نیز در مشهد برپا شد.

شورای همکاری خلیج فارس گفته است واکنش مقامات ایران به اعدام شیخ نمر «دخالت بی‌شرمانه» در امور داخلی عربستان است و آنها مشوق حمله به اماکن دیپلماتیک عربستان در ایران بودند.

این شورا همچنین گفته است از اقدامات اخیر عربستان «در مبارزه با تروریسم» و «عاملان فتنه» حمایت می کند.