شناسهٔ خبر: 10243971 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

صدور لبنيات ايران به روسيه ، از 30 دي

مديرعامل صنايع شير ايران از موفقيت اين شرکت براي صادرات محصولات لبني به روسيه خبر داد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما علي رومي در گفت‌وگو با پايگاه خبري سازمان توسعه تجارت گفت :  اولين محموله محصولات لبني اين شرکت 30 دي ماه به روسيه صادر خواهد شد. 

وي افزود : 4 شرکت پگاه فارس، تهران، گلپايگان و اصفهان پس از مميزي‌هاي  سازمان دامپزشکي ايران و روسيه و با تاييد کيفي و فرآيندهاي توليدي پگاه موفق به دريافت کد IR و مجوز صدور محصولات توليدي خود به روسيه شده‌اند و علاوه بر اين، مميزي  4 شرکت توليدي ديگر پگاه نيز انجام شده و در حال طي مراحل لازم براي صدور مجوز است.

رومي ادامه داد: فرايند دريافت مجوز از يک سال  پيش آغاز شده و از 20 ژانويه (30 دي) صدور محصولات پودري، انواع پنير و برخي محصولات استريل شده به روسيه آغاز مي‌شود.

اين صادرکننده نمونه ملي درباره بازار روسيه نيز گفت: بازار روسيه بازار بزرگي است و با توجه به تحريم‌هاي اروپا عليه اين کشور فرصت مغتنمي در اختيار توليدکننده‌هاي ايراني قرار گرفته است که صادرات خود به اين کشور را افزايش دهند. 

رومي بر مقبوليت محصولات لبني ايران در بازار روسيه تاکيد و تصريح کرد: تاکنون با توجه به حضور محصولات شرکت پگاه ‌در نمايشگاه‌ها، همايش‌ها و نشست هاي روسيه، محصولات لبني اين شرکت در اين کشور محبوبيت لازم را بدست آورده است. وي در پايان از پيگيري‌هاي سازمان‌هاي ذيربط و به ويژه سفارت جمهوري اسلامي ايران در روسيه که نقش تعيين کننده‌اي در صدور اين مجوز داشتند قدرداني کرد.

∎​