شناسهٔ خبر: 10238116 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

وزیردفاع‌ عربستان دست به دامن آمریکا شد

صاحب‌خبر -
به گزارش جهان به نقل از ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، محمد بن سلمان، جانشین ولیعهد عربستان و وزیر دفاع این کشور در گفتگوی تلفنی با جان کری، وزیر خارجه آمریکا درباره تحولات خاورمیانه و راه‌های همکاری دوجانبه بحث و گفتگو کرد.

وی که پسر پادشاه عربستان است در تماس تلفنی با اورسلا فون درلاین، وزیر دفاع آلمان نیز درباره روابط میان دو کشور و تلاش‌ها برای مبارزه با "تروریسم" بحث و تبادل نظر کرد.

وزیر دفاع آلمان از عربستان به دلیل تشکیل ائتلاف اسلامی ضد تروریسم و همکاری‌اش با جامعه جهانی در مقابله با داعش تقدیر کرد.

محمد بن سلمان با عبدربه منصور هادی، رئیس‌جمهور مستعفی یمن و صدقی صبحی، وزیر دفاع مصر نیز تماس تلفنی برقرار کرد.

وی در دیدار با سامح شکری، وزیر خارجه مصر در ریاض نیز درباره آخرین تحولات خاورمیانه و روابط دوجانبه گفتگو کرد.

برچسب‌ها: