شناسهٔ خبر: 10236359 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آغاز اکرانهای مردمی جشنواره فیلم عمار در سبزوار

سبزوار- ایرنا- مراسم اکرانهای مردمی ششمین جشنواره فیلم عمار در سبزوار دوشنبه شب در این شهر برگزار شد.

صاحب‌خبر -

دبیر اجرایی جشنواره عمار خراسان رضوی در این مراسم گفت: دو هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که 70 اثر آن مربوط به خراسان رضوی است.
احسان مینایی راد موضوع آثار این جشنواره را بیداری اسلامی، اقتصاد مقاومتی، جنگ نرم، مقاومت اسلامی، فتنه 88 و سبک زندگی اسلامی در قالب انیمیشن، داستان کوتاه، مستند و نمایش برشمرد.
وی افزود: نقطه عطف جشنواره مردمی فیلم عمار این است که از این پس به صورت دائمی در مناسبتهای ملی مذهبی حضور خواهد داشت.
دبیر اجرایی جشنواره عمار خراسان رضوی همچنین ثبت خاطرات شهدا از زبان والدین این عزیزان و کتابت تاریخ شفاهی دفاع مقدس را بخشی از اهداف مهم این جشنواره دانست.
وی گفت: محل اکران فیلمهای این جشنواره نیز کاملا مردمی است لذا در منازل، مساجد، محله ها، دانشگاهها و مدارس به نمایش گذاشته می شوند.
او افزود: ویژگی جشنواره امسال موضوع شهدای مقاومت و مدافع حرم است که در فضای جشنواره معنویت خوبی ایجاد کرده است.
سبزوار در 237 کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
7499/1858