شناسهٔ خبر: 10235878 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

وزارت امور خارجه پاکستان:

اسلام‌آباد نگران تشدید تنش‌ها بین ایران و عربستان سعودی است

وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد: اسلام‌آباد نگران تشدید تنش‌ها بین ایران و عربستان سعودی بوده و خواهان حل مسالمت‌آمیز اختلافات در راستای حفظ وحدت جامعه اسلامی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد، وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: پاکستان نگران تشدید تنش‌ها بین ایران و عربستان سعودی است.

این بیانیه می‌افزاید: حمله به سفارت عربستان در تهران، مغایر عرف بین‌الملل و اقدامی ناخوشایند بوده و تأمین امنیت و حفاظت از سفارتخانه بر عهده مقامات تهران است.

در ادامه این بیانیه آمده است: تفرقه در امت اسلامی به نفع گروه‌های تروریستی و افراطی است. ما به دنبال استفاده از روش‌های مسالمت‌آمیز برای حل و فصل مشکلات و اختلافات در راستای حفظ وحدت و اتحاد در جامعه مسلمانان هستیم.

به گزارش فارس، «خورشید شاه قصوری» نماینده اپوزیسیون در مجلس پاکستان نیز گفت: دولت باید هرچه سریع تر موضع خود را اختلاف بین ایران و عربستان نتایج سنگینی را برای کشورهای اسلامی به دنبال دارد بنابراین پاکستان باید هر چه زودتر موضع خود را در قبال این دوکشور تعیین کند، این مسئله بسیار جدی و خطرناک است و ما در این باره احساس خطر می کنیم لذا باید زودتر در این راستا به مذاکره بپردازیم.

در ادامه «احسن اقبال» وزیر ایالتی برنامه و توسعه پاکستان نیز بیان کرد که امت اسلامی در حال تقسیم است و باید به این درگیری ها پایان داد، دولت پاکستان باید دراین راستا نقش خود را ایفا کند و باید هرچه سریع تر موضع خود را در این قبال تعیین کند.

وی در ادامه از وزیرخارجه پاکستان خواست تا هرچه سریع تر در این باره پاسخگو باشد. سایر اعضای اپوزیسیون مجلس پاکستان نیز ضمن حساس خواندن شرایط موجود از دولت خواستند تا موضع خویش را درقبال تنش اخیر ایران-عربستان مشخص کند.

«عمران‌خان» رهبر حزب تحریک انصاف پاکستان در پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت: اسلام آباد باید نقش مثبت خود را برای کاهش تنش ها بین دو کشوراسلامی ایران و عربستان سعودی ایفا کند.

بعد از اعدام شیخ نمر عالم بزرگ شیعه توسط عربستان مردم خشمگین با حمله به سفارت عربستان در تهران و کنسولگری این کشور در مشهد خساراتی وارد کردند. طبق آخرین گزارش‌ها 44 نفر از عاملان حمله به سفارت عربستان در ایران دستگیر شده‌‌اند.

انتهای پیام/ح

http://fna.ir/Q0784K