نیروهای امنیتی عراق در ادامه آزادسازی الرمادی در استان الانبار عراق، بر منطقه بروانه در غرب این شهر مسلط شدند.
ستاد جنگ رسانه نیروهای عراقی از کنترل نیروهای امنیتی این کشور بر منطقه بروانه در غرب الرمادی و هلاکت تمام عناصر گروه تروریستی داعش که وارد این منطقه شده بودند، خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه سومریه، این ستاد در بیانیه خود اعلام کرد: نیروهای مبارزه با تروریسم شهر بروانه را بازپس گرفته و این شهر را از لوث وجود تمام عناصر تروریستی داعش پاک کردند.
لازم به ذکر است که «نعیم الکعود» شیخ عشیره البونمر در استان الانبار روز گذشته (یکشنبه) از کنترل نیروهای امنیتی و عشایر بر ورودی منطقه بروانه و کشته شدن شمار زیادی از تروریست های داعش خبر داده بود.
«خالد سلمان» رئیس شورای حدیثه نیز پیش از این از انهدام ۱۲ خودروی بمب گذاری شده در جریان درگیری های مسلحانه در بخش بروانه و کشته و زخمی شدن ده ها نفر از عناصر داعش خبر داد.
∎