شناسهٔ خبر: 10227323 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تظاهرات اعتراض آمیز مردم بیرجند نسبت به اعدام شیخ نمر برگزار می شود

بیرجند - ایرنا - مردم بیرجند در اعتراض به شهادت رساندن شیخ نمر، صبح فردا (سه شنبه) از میدان شهدا به سمت میدان ابوذر این شهر تظاهرات می کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی؛ تظاهرات اعتراض آمیز مردمی نسبت به اعدام و شهادت شیخ نمر فردا ساعت 9 صبح آغاز می شود.
در این اطلاعیه آمده است: در پی شهادت آیت الله شیخ نمر، روحانی برجسته و رهبر شیعیان عربستان به دست رژیم منفور و تروریست پرور آل سعود؛ مردم شهید پرور بیرجند با برگزاری تظاهرات اعتراض آمیزی، خشم و نفرت و انزجار خود و مرگ بر آل سعود را از این اقدام ددمنشانه، فریاد خواهند زد.
در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده: بغض تاریخی و انقلابی ایران اسلامی از حکومت وهابی و دیکتاتور عربستان سعودی و خاطرات سیاه وتلخ ملت ایران از این رژیم منحوس مسئله ای نیست که به راحتی از حافظه تاریخی کشور پاک شود.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی اعلام می دارد؛ هم استانی های بیدار، بصیر و شهید پرور خراسان جنوبی و اقشار مختلف این روزها ، با برپایی تجمعات اعتراضی ، فریاد در گلو خفته روحانی مجاهد و مظلوم عربستان و فریاد نابودی رژیم مستبد آل سعود را سر داده و همگی خواهند گفت که قیام حق طلبی شیخ نمر با شهادتش هیچ گاه خاموش نخواهد شد و سران دیکتاتور آل سعود به زودی تاوان این جنایت وحشیانه خود را پس خواهند داد و دودمان آل سعود برچیده خواهد شد.
7556/ 6054