شناسهٔ خبر: 10184498 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه خراسان | لینک خبر

پیک خبر

روایت اینستاگرامی بازیگر نقش «کیمیا» از شهدا

صاحب‌خبر -
سریال «کیمیا» از قسمت 69 به بعد وارد قصه های دوره جنگ هشت ساله شده است و مهراوه شریفی نیا در صفحه اینستاگرامی اش از حال و هوای بازی در این سریال نوشته است. 
سریال «کیمیا» بیش از هفتاد شب است که میهمان مردم و رسانه ملی است. این سریال سه دوره زمانی قبل از انقلاب، زمان دفاع مقدس و زمان معاصر را نشان می‌دهد. در قصه این سریال، سیرحوادثی که بر یک خانواده رخ می‌دهد به  تصویر کشیده شده است. کیمیا با بازی مهراوه شریفی نیا قهرمان اصلی این سریال 100 قسمتی است.سریال از قسمت 69 به بعد وارد قصه های دوره جنگ هشت ساله شده است و حالا مهراوه شریفی نیا در صفحه اینستاگرامش از حال و هوای بازی در این سریال نوشته است.ما می دونستیم واقعی نیست، می دونستیم شب می ریم هتل و تمیز می شیم و استراحت می کنیم، می دونستیم هیچ کدوممون رو به اسارت نمی برن، می دونستیم هیچ کدوممون شهید نمی شیم، ولی بازم می ترسیدیم، بازم از ته دل بغض می کردیم و می لرزیدیم.
تموم روزای فیلمبرداری صحنه های جنگ به آدمایی فکر می‌کردیم که اون هشت سال نمی دونستن تا لحظه  بعد زنده ان یا مرده، به همه‌ آدمایی که جونشون رو گذاشتن کف دستشون و از میهنمون دفاع کردن.
ببخشید که کیمیا این روزهای عید و جشن اینقدر دلخراشه ولی شعار باشه یا نباشه من از ته دلم به تمام شهدا، جانبازان و مفقود الاثرهایی که هنوز خانواده هاشون چشم انتظار بدن بی جونشون هستن، احترام می گذارم و در برابرشون سر تعظیم فرود میارم. می دونم که اکثر شما هم مثل من، مثل ما. . .