شناسهٔ خبر: 10183933 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نامه‌نیوز قدیمی | لینک خبر

واکنش مربی پرسپولیس به نقل و انتقالات نیم فصل

مربی تیم فوتبال پرسپولیس به خبرهای مربوط به تغییر بازیکنان این تیم در تعطیلات نیم فصل واکنش نشان داد.

صاحب‌خبر -
به گزارش نامه نیوز، مصطفی قنبرپور در خصوص اینکه آیا پرسپولیس در نقل و انتقالات نیم فصل بازیکن جدید جذب خواهد کرد یا خیر، اظهار کرد: تمام تیم‌ها در نقل و انتقالات نیم فصل به دنبال جذب بهترین بازیکنان هستند و باشگاه پرسپولیس هم از این امر مستثنی نیست ولی برانکو و علی اکبر طاهری بعد از بازی با استقلال خوزستان در هتل جلسه داشتند. این جلسه درباره نقل و انتقالات بود ولی هیچ خروجی‌ای نداشت.
 
وی افزود: به هر حال اگر قرار باشد بازیکن جدیدی هم جذب شود، احتمالا از طریق تماس تلفنی و تعامل خوب سرمربی با سرپرست باشگاه باشد چون برانکو به کرواسی رفته است و یک روز قبل از سفر پرسپولیس به امارات به تهران بازخواهد گشت.
 
مربی پرسپولیس درباره احتمال حضور ادینیو و علیرضا بیرانوند در این تیم، گفت: اینها جزو مسائلی است که در رسانه‌ها مطرح می‌شود و شایعه است. همانطور که گفتم جلسه برانکو و طاهری هیچ خروجی‌ای نداشت.