شناسهٔ خبر: 10181706 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کاروکارگر | لینک خبر

اخبار ورزشی

صاحب‌خبر -
  • چشمی: امروز  تکلیف بینی‌ام مشخص می‌شود
هافبک استقلال ادعا می کند که هر طور شده تیم امید را در راه رسیدن به المپیک همراهی خواهد کرد.
 روزبه چشمی در بازی با ملوان بینی اش شکست و به این ترتیب در خطر از دست دادن اردوی تیم امید قرار گرفته است. این بازیکن هم اکنون کاپیتان تیم امید است و غیبتش می تواند خبر بدی برای محمد خاکپور سرمربی این تیم باشد.
 او در مورد مصدومیتش گفت: متاسفانه در بازی با ملوان بینی ام شکست و خودم هم از این اتفاق ناراحت هستم. یکشنبه صبح با هماهنگی آقای کاشانی به دکتر مراجعه خواهم کرد تا ببینم آیا نیاز به عمل جراحی دارم یا نه. آقای کاشانی بعد از بازی با ملوان به من زنگ زد و من از پیگیری های ایشان بی نهایت ممنون هستم.
چشمی در پاسخ به این سوال که آیا به بازی های تیم امید در راه المپیک می رسد یا نه هم گفت: مطمئن باشید تیم امید کشورم را تنها نخواهم گذاشت. تا اینجای کار با هم بوده ایم و از این جا به بعد هم با هم به المپیک شدن تیم امید کمک می کنیم.
 
  • منصور پورحیدری از بیمارستان مرخص شد
سرپرست تیم فوتبال استقلال روز گذشته  و پس از هفده روز بستری بودن در بیمارستان مرخص و به منزل منتقل شد.
منصور پورحیدری که قرار بود روزجمعه  از بیمارستان مرخص شود ظهر  شنبه با تشخیص پزشکان مرخص شد.
این پیشکسوت فوتبال ایران پیش از بازی با تراکتور سازی به دلیل افت فشار و قند خون در بیمارستان بستری شد  که نهایتا با آزمایش های پزشکی مشخص شد که باید تحت درمان باشد و نهایتا پس از پایین آمدن تب وی طی روز جمعه، دیروز پزشکان اجازه مرخص شدن وی را صادر کردند. براساس تصمیم پزشکان قرار است ادامه مراحل درمانی منصورپورحیدری در منزل و با حضور یک پرستار مجرب پیگیری شود.
 
  • مستایا در انتظار بنیتس
در ورزشگاه شهر والنسیا از سرمربی رئال مادرید تقدیر خواهد شد.
به گزارش  آس، والنسیا در هفته هجدهم لالیگا امشب میزبان رئال مادرید خواهد بود. در مستایا از سرمربی رئال مادرید تقدیر خواهد شد.
این اتفاق طبیعی نیست چون دو تیم، رقیب تاریخی برای هم محسوب می‌شوند ولی رافائل بنیتس که قرار است از او تقدیر شود، در مستایا یادآور خاطرات خوبی برای هواداران والنسیا است.
بنیتس پس از 11 سال برای اولین بار به عنوان سرمربی تیم حریف به والنسیا بازمی‌گردد. او سه فصل هدایت این تیم را بین سال‌های 2001 تا 2004 به عهده داشت. آخرین حضورش در ورزشگاه مستایا به سال 2011 برمی‌گردد که برای دریافت نشان افتخار مستایا به والنسیا آمده بود. اما فردا به عنوان سرمربی رئال مادرید به این شهر بندری می‌رود.
در بخشی از ورزشگاه پلاکاردی برای تقدیر از بنیتس قبل از شروع بازی به نمایش درخواهد آمد. در این بنر نوشته شده: «همیشه سپاسگذار تو هستیم». تصویر سرمربی به همراه سه جامی که به همراه والنسیا فتح شده است نیز در کنار آن خواهد بود. دو لالیگا (2004 و 2002) و یک جام یوفا (2004) دیده می‌شود.