شناسهٔ خبر: 10165261 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بارش برف مدارس عجب شیر را تعطیل کرد

مراغه - ایرنا - بارش برف و برودت هوا موجب تعطیلی تمامی مقاطع تحصیلی شهری و روستای عجب شیر در نوبت صبح و بعد از ظهر روز شنبه شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، بارش سنگین برف زمستانی از شامگاه جمعه در سطح این شهرستان آغاز و تاکنون نیز در ارتفاعات ادامه دارد و تردد در بسیاری از محورهای درون و برون شهری به دلیل لغزندگی و یخبندان به کندی انجام می شود.
بنابر گزارش اداره هواشناسی عجب شیر، در زمان کنونی دمای هوای این شهرستان 5/2 درجه زیر صفر بوده که نسبت به روز گذشته در همین ساعت 4/6 درجه کاهش یافته است.
بنابر این گزارش، ارتفاع برف در شهر عجب شیر چهار سانتی متر و در ارتفاعات به حدود 10سانتی متر رسیده است.
رییس اداره راه و شهرسازی عجب شیر نیز گفت: راه های روستایی مناطق کوهستانی بخش قلعه چای این شهرستان هم اکنون مسدود بوده و تلاش برای باز کردن راه های روستایی ادامه دارد.
رضا سالاری فر، با اشاره به وضعیت راه های اصلی و روستایی این شهرستان، افزود: هم اکنون تمام محورها و راه های اصلی در این شهرستان به جز روستای چهاربرود باز است.
وی گفت: به علت بارش سنگین برف و کولاک شدید، تردد در راه های ارتباطی این شهرستان به کندی و فقط با زنجیرچرخ میسر است.
شهرستان عجب شیر با حدود 85 هزار نفر جمعیت در 98 کیلومتری جنوب غربی تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
این شهرستان دارای 40 روستا بوده که از این تعداد 32 روستا بالای 100 خانوار و بقیه زیر 100 خانوار هستند.
7485/8023/6183