شناسهٔ خبر: 10153702 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

خبر جدید از قیمت برق در بودجه ۹۵

صاحب‌خبر -
به گزارش جهان به نقل از تسنیم، حمید چیت‌چیان در آئین آغاز عملیات اجرایی بخش بخار نیروگاه فردوسی مشهد به اقتصاد برق اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر هر کیلووات ساعت برق ۸۸ تومان هزینه در بردارد که بابت این هزینه ۵۳ تومان از مردم دریافت می‌شود و از این مقدار ۱۰ تومان برای پرداخت یارانه نقدی در اختیار خزانه قرار می‌گیرد.

این مقام مسئول گفت: در بودجه ۱۳۹۵ مکانیزم های خوبی برای ما به التفاوت قیمت تکلیفی و قیمت واقعی برق پیش بینی شده که امید است به تصویب مجلس برسد.
وی همچنین اظهار داشت: صنعت برق و آب به مرز خود کفایی صد در صد رسیده‌اند و خدمات فنی و مهندسی به ۴۰ کشور جهان صادر می‌شود.

وی در حاشیه این برنامه هم گفت: در باره افزایش قیمت آب برنامه ای نداشته ایم و افزایش قیمت های احتمالی را نیز باید به صورت موردی بررسی و علت یابی کرد.
∎​

برچسب‌ها: