به گزارش ایرنا، سرهنگ جواد ناموران روز جمعه در جمع خبرنگاران گفت: بارش های برف چند روز گذشته باعث کولاک و لغزندگی جاده ها شده و پلیس برای جلوگیری از وقوع حوادث جاده ای مجبور به انسداد آزاد راه تبریز – تهران تا اطلاع ثانوی شد.
وی با اشاره به اینکه برف های منطقه و باد شدید در اطراف آزادراه تبریز – تهران کولاک ایجاد کرده و پیش بینی می شود اجازه تردد در این مسیر باعث گرفتاری رانندگان و مسافران در طول مسیر شود و به همین علت تصمیم برآن شد تا اطلاع ثانوی این آزاد راه مسدود شود.
سرهنگ ناموران گفت: بروز کولاک شدید در کیلومتر 31 و 35 این آزاد راه و گردنه های اسکان و آتاجان این آزاد راه تا اطلاع ثانویه تردد در آن ممنوع بوده و محور جایگزین جاده قدیم تبریز - میانه و میانه - زنجان است.
وی ادامه داد: در محور های شیبلی، بستان آباد و صوفیان- مرند نیز کولاک شدید در جریان است و تردد خودروهای سبک و سنگین فقط با زنجیر چرخ در جاده های استان میسر خواهد بود.
رئیس پلیس آذربایجان شرقی با تاکید براینکه در برخی از نقاط این آزاد راه به علت مه شدید دید کافی وجود ندارد افزود: رانندگانی که قصد عبور از تمامی محور های استان را دارند باید قبل از سفر از طریق شماره تلفن 110 پلیس از وضعیت جاده ها اطلاع یابند.
سرهنگ ناموران از مردم خواست از مسافرت های غیر ضروری در جاده های استان با توجه به شرایط آب و هوایی حاکم خودداری و در صورت ضرورت سفر مواد خوراکی، پوشاک مناسب و پتو به اندازه کافی به همراه داشته باشند
وی تاکید کرد: رانندگان پیش از سفر بخاری و برف پاکن های خودرو خود را کنترل و نسبت به وضعیت فنی خودرو اطمینان حاصل کنند و درهنگام حرکت نیز سرعت مطمئنه را رعایت کنند.
استان آذربایجان شرقی در منطقه ای کوهستانی و سردسیر ناحیه شمالغرب کشور واقع است.
3093/6183
پلیس آذربایجان شرقی: آزاد راه تبریز - تهران بسته است
تبریز - ایرنا - رئیس پلیس راه استان آذربایجان شرقی اعلام کرد: : آزاد راه تبریز - تهران تا اطلاع بعدی به دلیل بارش برف و کولاک بسته است.
صاحبخبر -