به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهدی مهدیپور پس از دیدار تیمش مقابل سپاهان در شهرآورد اصفهان اظهار داشت: بازی بسیارسختی بود و فکر میکنم تساوی نتیجهای عادلانه برای این دیدار باشد.
وی افزود: دربی اصفهان همیشه زیبا میشود و نسبت به سایر شهرآوردها کیفیت بهتری دارد؛ ما به 3 امتیاز این دیدار نیاز داشتیم و تلاش کردیم اما شرایط به گونهای رقم خورد که کار به تساوی کشید.
مدافع تیم فوتبال ذوب آهن درباره صحنهای که روی نویدکیا خطا کرد و بازیکنان سپاهان معترض بودند، گفت: در یک ضدحمله سپاهان توپ لو رفت و مجبور شدم روی محرم خطا کنم؛ باید او را میگرفتم چون چاره دیگری نبود.
وی درباره احتمال قهرمانی ذوب آهن در لیگ برتر بیان کرد: ذوب آهن اکنون جایگاه خوبی دارد اما در نیمفصل باید با جذب بازیکنان موردنظر نقاط ضعف را برطرف کنیم و به طور قطع با تدبیر مدیریت و کادر فنی سعی داریم مانند سال گذشته نیم فصل دوم را قوی آغاز کنیم که در اینصورت قهرمانی دور از دسترس نخواهد بود.
انتهای پیام/پ
∎