شناسهٔ خبر: 10141386 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

احتمال ممنوعیت حجاب در نیجریه

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسکانیوز به نقل از خبرگزاری فرانسه، محمد بوهاری، رییس‌جمهور نیجریه در باره سرنوشت 200 دختر مدرسه‌ای چیبوک که به دست بوکوحرام ربوده شدند، گفت، با توجه به عدم وجود هرگونه اطلاعاتی درباره این دختران تلاش‌ها برای نجات آن‌ها هم‌چنان ادامه دارد و ما در صورتی که اطمینان یابیم طرف مقابلمان از رهبران بوکوحرام است حتی تمایل داریم برای آزادی آن ها مذاکره کنیم.

بوهاری تاکید کرد: ما گزینه‌های متعددی برای بوکوحرام گذاشته‌ایم آن هم به شرطی که اطمینان یابیم دختران چیبوک زنده و سالم هستند.

او در ادامه سخنانش به افزایش استفاده از تجهیزات انفجاری به ویژه توسط دختران و زنان در پوشش حجاب اذعان و عنوان کرد، دولت ممکن است در صورت تداوم این انفجارها دیگر هیچ گزینه‌ای غیر از ممنوعیت استفاده از حجاب نداشته باشد.

رییس‌جمهور نیجریه در توجیه طرح ممنوعیت حجاب به کشورهای چاد و نیجر اشاره کرد که با وجود اینکه 35 درصد جمعیت آن‌ها را مسلمانان تشکیل می‌دهند اما باز هم برای جلوگیری از تداوم انفجارها مجبور به ممنوعیت حجاب شدند.

10302