شناسهٔ خبر: 10140148 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

در چهارمحال و بختیاری انجام شد؛

امدادرسانی به ۷۵۰ مسافر در میان برف و سرما/ نجات یک زن باردار

شهرکرد - بارش برف در استان چهارمحال و بختیاری موجب ایجاد مشکل تردد در جاده های این استان شده است و ۷۵۰ مسافر و یک زن باردار توسط نیروهای جمعیت هلال احمر امدادرسانی شدند.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: یک سامانه بارشی روز چهارشنبه وارد استان چهارمحال و بختیاری شد که این سامانه در عصر روز چهارشنبه هفته جاری فعال شد و بارش برف و باران در نقاط مختلف استان را سبب شد.

بارش برف تا بامداد امروز پنج‌شنبه در استان چهارمحال و بختیاری ادامه داشت به‌طوری‌که بارش برف تردد را در جاده استان از ۲۴ ساعت گذشته تاکنون با مشکل مواجه کرد. طی این مدت، نیروهای امدادی هلال‌احمر استان چهارمحال و بختیاری ساعات پرکاری را برای امدادرسانی و نجات مسافران و اهالی استان چهارمحال و بختیاری داشتند.

 از نجات زن باردار تا امدادرسانی به مسافران در جاده‌ها از مهم‌ترین اقدامات نیروهای امدادی هلال‌احمر استان چهارمحال و بختیاری در پی بارش برف طی این زمان بوده است.

معاون امداد و نجات هلال‌احمر استان چهارمحال و بختیاری در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته نیروهای امدادی جمعیت هلال‌احمر استان چهارمحال و بختیاری ساعت‌های پرکاری را طی کردند.

از شب گذشته تاکنون به ۷۵۰مسافر امدادرسانی شده است که از این تعداد ۷۰ نفر اسکان داده شده اندبرومند جهانگیری عنوان کرد: از شب گذشته تاکنون به ۷۵۰مسافر امدادرسانی شده است که از این تعداد ۷۰ نفر اسکان داده‌شده است.

وی بابیان اینکه اسکان مسافران در مدارس و مراکز دولتی وپایگاه های هلال‌احمر انجام‌شده است، عنوان کرد: غذا، پتو، آب‌معدنی، بیسکویت و لوازم ضروری در اختیار مسافران اسکان داده‌شده گذاشته‌شده است.

معاون امداد و نجات هلال‌احمر استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: طی شب گذشته ۱۰ آمبولانس در امدادرسانی نیروهای هلال‌احمر به حادثه‌دیده‌ها فعالیت داشتند.

وی اذعان داشت: ۱۶ گروه امدادی طی ۲۴ ساعت گذشته وظیفه امدادرسانی به حادثه‌دیده‌ها در جاده‌های استان چهارمحال و بختیاری بر عهده داشتند.

وی عنوان کرد: نیروهای امدادی جمعیت هلال‌احمر استان یک زن باردار که شب گذشته در برف‌گیر کرده بود را به بیمارستان انتقال دادند.

 بارش شدید برف در کوهرنگ مشکلات بسیاری برای تردد در جاده‌های این استان را ایجاد کرده است و هم‌اکنون ارتفاع برف در گردنه‌های استان چهارمحال و بختیاری به بیش از ۲.۵ متر رسیده است فرماندار کوهرنگ نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بارش شدید برف در کوهرنگ مشکلات بسیاری برای تردد در جاده‌های این استان را ایجاد کرده است، اظهار داشت: هم‌اکنون ارتفاع برف در گردنه‌های استان چهارمحال و بختیاری به بیش از ۲.۵ متر رسیده است.

مرتضی زمان پور گفت: طی شب گذشته به ۲۰۰ مسافر در گردنه‌های این شهرستان امدادرسانی شده است و این مسافران اسکان داده‌شده است و همچنین به بیش از ۱۵۰ خودرو در این شهرستان امدادرسانی شد.

وی در ادامه اذعان داشت: تردد در جاده‌های شهرستان کوهرنگ به‌ویژه گردنه‌های سخت گذر به‌کندی انجام می‌شود.

زمان پور عنوان کرد: تردد در جاده‌های کوهستانی کوهرنگ بدون زنجیر چرخ امکان‌پذیر نیست.

فرماندار کوهرنگ تصریح کرد: بارش برف تردد در گردنه‌های این منطقه را با مشکل مواجه کرده بود که هم‌اکنون خودروها راهداری در حال بازگشایی این گردنه‌ها و مناسب‌سازی تردد در این گردنه‌ها هستند.