شناسهٔ خبر: 10036468 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنو | لینک خبر

احتمال حضور رونالدینیو در تیم‌های اماراتی

صاحب‌خبر -
روز نو :
اسطوره بزرگ فوتبال برزیل ممکن است برای ادامه فوتبال خود تیم‌های اماراتی را انتخاب کند تا به آسیا سفر کند.

رونالدینیو که در حال حاضر بدون تیم است و مدتی است از فلومیننزه جدا شده همچنان می‌خواهد بازی کند و به خداحافظی از فوتبال نمی‌اندیشد.

این ستاره برزیلی که روزی ستون اصلی بارسلونا بود و با این تیم جام‌های متعددی را بالای سر برد در سال‌های پایانی فوتبال خود است و به همین دلیل پیشنهادهای چندانی مانند سال‌های جوانی ندارد ولی کشوری مانند امارات می‌تواند گزینه‌ خوبی برای ادامه فوتبال او باشد.

رونالدینیو در این‌باره گفت: می‌خواهم همچنان بازی کنم و تا زمانی که بدنم اجازه دهد در فوتبال می‌مانم.

وی درباره مقصد فوتبالی خود بعد از جدایی از فلومیننزه می‌گوید: لیگ آمریکا، دوبی یا برزیل می‌توانند گزینه‌های جذابی برای ادامه فوتبال من باشند و در حال بررسیهستم تا بهترین جا را برای ادامه فوتبالم انتخاب کنم.
∎​