به گزارش روز دوشنبه شبکه خبری روسی ˈراشاتودیˈ، سایت های ارتش رژیم صهیونیستی، بانک ˈاسراییلˈ و سایت نخست وزیری این رژیم از سایت هایی است که مورد حملات سایبری گروه های هکر ناشناس قرار گرفتند.
راشاتودی افزود: سایت های دیگری نیز همچون وزارت دارایی، سفارت رژیم صهیونیستی در آمریکا، مرکز آمار و اداره مهاجرت این رژیم هدف حملات سایبری قرار گرفته اند که برخی از آنها همچنان غیر قابل دسترس مانده اند.
بنابر این گزارش، گروه هکرهای ناشناس از هشتم ماه جولای (17 تیرماه) گذشته، زمان آغاز حملات خونبار رژیم صهیونیستی علیه باریکه غزه ، هدف قرار دادن سایت های مهم این رژیم را با عنان ˈعملیات نجات غزهˈ - به اختصار #OpSaveGaza - شروع کردند.
این شبکه خبری روسی افزود: از زمان آغاز حملات مرگبار رژیم صهیونیستی به نوار غزه، گروه هکرهای ناشناس همچنین صدها سایتی را که گردانندگان آن ˈموسادˈ و ارتش رژیم صهیونیستی است، هدف قرار داده اند.
بر اساس این گزارش، هکرهای ناشناس دو سال پیش نیز یکی از مهمترین حملات خود را در جریان تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع غزه، به اجرا درآوردند که خسارتی معادل سه میلیارد دلار برای تل آویو به بار آورد.
رژیم صهیونیستی با ادعای تلافی آتشباری نیروهای مقاومت اسلامی (حماس) باریکه غزه را آماج حملات مرگبار قرار داده است. این در حالی است که حماس و دیگر گروه های مقاومت این ادعا را تنها برای توجیه جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع و غیرنظامیان غزه و انحراف افکار عمومی عنوان می کنند.
وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که در شش هفته گذشته تاکنون بر اثر حملات خونبار رژیم صهیونیستی به نوار غزه دو هزار و 122فلسطینی شهید و 10هزار و 500 نفر دیگر مجروح شده اند.
رسانام **1302**1651
هکرهای ناشناس حمله سایبری گسترده ای علیه سایت های اسراییل به راه انداختند
تهران - ایرنا - ˈهکرهایˈ موسوم به ˈانانیموسˈ (ناشناس) در اعتراض به حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، حملات گسترده سایبری علیه سایت های مهم این رژیم به راه انداختند و بخش مهمی از آنها را غیر فعال کردند.
صاحبخبر -