شناسهٔ خبر: 10012315 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

کاهش ۱۰ درجه‌ای دمای گلستان از شامگاه پنجشنبه

صاحب‌خبر -

مدیرکل هواشناسی استان گلستان گفت: در پی افزایش ابر و بارش باران در استان، دمای هوا هفت تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سید محمدرضا رضوی در خصوص پیش بینی وضع هوای استان اظهار کرد: برای امروز افزایش ابر در تمامی قسمت‌های استان به ویژه مناطق شمالی و غرب استان قابل پیش بینی است. بیشتر بارش‌ها در گستره استان به صورت خفیف و پراکنده است و تا صبح جمعه ادامه دارد.

مدیرکل هواشناسی گلستان تصریح کرد: از بعد از ظهر جمعه در پی افزایش ابر، بارش باران در تمام نقاط استان آغاز می‌شود و بیشتر بارش‌ها به مناطق غربی استان تعلق دارد. همچنین برای مناطق کوهستانی بارش برف پیش بینی می‌شود و این بارش ها به تناوب تا صبح شنبه ادامه دارد.

وی با اشاره به کاهش هفت تا ۱۰ درجه ای دمای هوای استان گفت: روز شنبه بارش‌ها متوقف می‌شود اما به دلیل رطوبت بالای هوا، آسمان استان ابری خواهد بود. از روز یکشنبه برای کل استان هوای صاف تا نیمه ابری پیش بینی می‌شود.