شناسهٔ خبر: 98203 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

شادلو در گفت‌وگو با تسنیم مطرح کرد

سیب‌ قرمز نامرغوب گران‌تر از مرغوب

خبرگزاری تسنیم: رئیس اتحادیه باغداران گفت: کشاورزان برای اینکه محصول سیب درختی کاملا سرخ شود مدت بیشتری آن را روی درخت نگه می‌دارند و به این ترتیب از عمر انبارداری و کیفیت میوه کاسته می‌شود.

صاحب‌خبر -

مجتبی‌شادلو در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه تصور بیشتر مصرف‌کننده‌ها این است که محصول سیب قرمز باید کاملا قرمز باشد افزود: برخلاف تصور عامه مردم بهتر است این میوه به طور مطلوب قرمز نباشد. 

وی ادامه داد: محصولی که به طور کامل سرخ نباشد در اوج جوانی برداشت شده و درون آن محکم، آب‌دار و با کیفیت است. 

شادلو افزود: کشاورزان برای اینکه سیب کاملا سرخ شود مدت بیشتری آن را روی درخت نگه‌ می‌دارند و به این ترتیب از عمر انبارداری میوه کاسته می‌شود. 

وی ادامه داد: در نهایت محصولی که کیفیت بالایی ندارد دوبرابر نوع مرغوب آن قیمت‌گذاری می‌شود. 

به گفته شادلو چنین مشکلاتی ناشی از نبود اطلاعات تخصصی در مورد تولیدات است. 

انتهای پیام/