ديدار فينال رقابتهاي تنيس هزار امتيازي مادريد را يکشنبه شب رافائل نادال از اسپانيا و کئي نيشيکوري از ژاپن برگزار کردند که در پايان رافائل نادال با نتيجه 2 بر يک از سد پديده تازه تنيس جهان از ژاپن گذشت و جام قهرماني را بالاي سر برد.
نادال ست نخست را 6 بر 2 به حريف خود واگذار کرد ولي در ست بعدي نتيجه را 6 بر 4 به سود خود پايان داد. در ست سوم نادال سه گيم متوالي از حريف ژاپني خود گرفت و راه را براي قهرماني خود هموار کرده بود که مصدوميت نيشيکوري و انصراف وي از ادامه مسابقه باعث شد تا مرد شماره يک تنيس جهان در ست سوم راحتتر از آنچه که تصور ميکرد برنده شود.
رافائل نادال به حريف ژاپني خود روحيه ميدهد
اين چهارمين قهرماني نادال در شش دور حضورش در فينال مسابقات مسترز مادريد بود. تنيسور اسپانيايي تعداد قهرمانيهاي خود را در رقابتهاي مسترز هزار امتيازي به عدد 27 رسانده است.
در بخش بانوان اين مسابقات نيز ماريا شاراپووا از روسيه در ديدار نهايي با نتيجه 2 بر يک از سد سيمونا هالپ از روماني گذشت و روي سکوي نخست ايستاد.