شناسهٔ خبر: 83435 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

قانونی که به مشتری اجازه انتخاب بیشتر می دهد

اروپا امروز با اینکه در گیر و دار بحران مالی فراگیر است اما در بعضی از کشورهای خود ، قوانین عجیبی را به اجرا گذاشته که شنیدن آن خالی از فایده نیست .

صاحب‌خبر -
به گزارش بولتن نیوز، اقتصاد پرس نوشت: اروپا امروز با اینکه در گیر و دار بحران مالی فراگیر است اما در بعضی از کشورهای خود ، قوانین عجیبی را به اجرا گذاشته که شنیدن آن خالی از فایده نیست.

یکی از این قوانین عجیب در سوئد به اجرا گذاشته شده که به موجب آن ، خریداران کالا درصورتیکه از انتخاب خود رضایت نداشته باشند ، می توانند آن را به فروشنده پس دهند .

رادیو بین المللی سوئد در این باره گفته : ازامروز قانون جدیدی در سراسر اروپا برای اجناس خریداری‌شده به اجرا گذاشته شد.

براساس این قانون ازاین پس همه این امکان را دارند که اجناسی را که از فروشندگان خیابانی می‌خرند، در صورت پشیمان‌شدن، پس‌دهند.

در گزارشی که تلویزیون سوئد تهیه کرده‌ آمده‌است این قانون، حق پس‌دادن جنس را تا ۱۴ روز برای خریدار معتبر می‌داند.این قانون شامل اجناسی می‌شود که بالاتر از ۴۰۰کرون ارزش دارند .

یک مورد دیگر در قوانین مربوط به خریداران، شامل شرکت‌هایی‌ست که فروش اینترنتی دارند. این شرکت‌ها موظف شدند تا مبلغی را که افراد درصورت پس‌دادن جنس خریداری‌شده ملزم به پرداخت آن هستند، کاهش دهند.

 

برچسب‌ها: