شناسهٔ خبر: 43002 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

با حضور مسئولان کشوری/

لوح فشرده "روایت خوبان" در قزوین رونمایی شد

خبرگزاری تسنیم: لوح فشرده فیلم مستند خاطرات ۸۸ خانواده شهید استان قزوین در همایش روایت خوبان و با حضور خانواده معظم شهدا و مسئولان کشوری و استانی رونمایی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سید علی مجابی تهیه کننده این اثر در همایش روایت خوبان که پنجشنبه شب در سالن اجتماعات شهید رجائی دانشگاه تربیت معلم قزوین برگزار شد، اظهار کرد: بحمدالله خداوند توفیقی عنایت کرد تا بتوانیم در طول 25 سال خاطرات 88 خانواده شهید استان قزوین را جمع آوری کنیم.

وی افزود: براساس کلام شهید آوینی تمام سیستم‌ها و تشکیلاتی که برای شهدا به کار  گرفته می‌شوند باید از محضر خداوند و شهدا اجازه داشته باشند و ما خدا را شاکر هستیم که به ما توفیق کار فرهنگی در زمینه شهدا و خانواده معظم آنها که فرزندان رشید خود را در راه اسلام و انقلاب فدا کرده اند، عطا فرمود.

ﻣﺴﺌﻮل ﻣﺆﺳﺴﻪ فرهنگی و هنری گنجینه مهر قزوین و تهیه کننده اثر روایت خوبان گفت: البته ما ادعا نمی کنیم تصاویر رونمایی شده در این همایش دارای بالاترین کیفیت و شفافیت و فن آوری روز دنیا هستند چرا که بسیاری از این تصاویر مربوط به 15 سال پیش بوده و حتی بسیاری از عزیزانی که ما با آنها مصاحبه کرده‌ایم هم اکنون در قید حیات نیستند و دارفانی را وداع گفته‌اند.

وی بیان کرد: این تصاویر شاید از لحاظ کیفیت بهترین‌های دنیا نباشند اما از نظر معنوی دارای بالاترین درجه و مرتبه بوده چرا که با نام شهدا و برای شهدا و به وسیله خانواده‌های عزیز شهدا فراهم شده‌ و البته شهادت توفیقی عظیم و شرایط ویژه‌ای را می‌طلبد و نصیب هر فردی نمی‌شود.

مجابی تصریح کرد: امروز مقام معظم رهبری بحث اقتصاد را با فرهنگ همراه کرده‌اند و اینجا برای هیچ مدیری جای کم کاری باقی نمی‌ماند چرا که ایشان کار فرهنگی را در کنار مدیریت جهادی عنوان کرده‌اند و بخش مهمی از کار فرهنگی در زمینه عفاف و حجاب و شهیدان این مرز و بوم است که نباید از نظرها به دور بماند.

انتهای پیام/ آ