منصور ابراهيمزاده در گفتوگو با تسنيم، در خصوص پيوستن مهدي رحمتي، محمد نصرتي و سعيد دقيقي به تيم پيکان گفت: همانطور که قبلاً اعلام کرده بودم درصدد هستيم تا فرهنگ پيکان را تغيير بدهيم و ديگر وضعيت پيکان آسانسوري نباشد. به خاطر همين با اين بازيکنان توافق کرديم و نفرات ديگري هم جذب ميکنيم تا به اهدافمان برسيم.
وي در خصوص اينکه گفته ميشود رحمتي با قرارداد 2 ميلياردي به پيکان پيوسته و دليل حضورش در اين تيم رقم بالاي قراردادش است، اظهار داشت: دليل حضور رحمتي در پيکان رقم بالاي قرارداد نيست. ممکن است قرارداد او خوب باشد اما به خاطر ارتباط خوبي که بين ما وجود دارد به پيکان پيوسته است. من از مبلغ قرارداد رحمتي اطلاعي ندارم.
سرمربي پيکان درباره خريدهاي ديگر اين تيم در روزهاي آينده، عنوان کرد: دنبال مرتضي اسدي و جيلويد ساموئل هستيم و چند گزينه ديگر هم داريم که در حال مذاکره هستيم.
ابراهيمزاده ادامه داد: اگر توانستيم بازيکنان خوبي را جذب کنيم به خاطر حمايتهاي رئيس کارخانه ايرانخودرو و مديرعامل است که بايد از همين جا از اين عزيزان تشکر و قدرداني کنم.
وي در پاسخ به اين سوال که هدف پيکان در اين فصل ليگ برتر چيست و آيا اين تيم دنبال کسب سهميه آسيايي است، خاطرنشان کرد: دنبال اين هستيم که در ليگ قوي کار کنيم و عملکرد خوبي داشته باشيم. اگر خوب عمل کنيم شانس بالايي براي موفقيت داريم.
ابراهيمزاده در مورد بازي ايران و آرژانتين و نمايش قابل تقدير شاگردان کيروش در اين ديدار گفت: به نظر من بازيکنان ايران عالي بازي کردند و با دفاع هوشمندانه فضا را از بازيکنان تکنيکي آرژانتين گرفتند. اينکه تيم ملي در جام جهاني آن هم مقابل تيمي مثل آرژانتين به اين صورت دفاع کند و حتي موقعيتهاي فراوان گلزني هم داشته باشد قابل تقدير است.
وي در پاسخ به اين سوال که با اين شرايط آيا شاگردان کيروش شانسي براي صعود به دور بعدي جام جهاني را دارند، اظهار داشت: چرا شانس نداشته باشيم، فوتبال است و هزار اتفاق؛ ما فقط مقابل بوسني بايد به پيروزي فکر کنيم.
سرمربي پيکان در واکنش به اظهار نظر کيروش مبني بر اينکه پس از جام جهاني 2014 از ايران جدا ميشود، گفت: بايد ببنيم چه کسي اين سوال را از کيروش پرسيده است و هدفش از اين سوال چه بوده؟ آن چيزي که مشخص است اين است که کيروش تا پايان جام جهاني سرمربي تيم ملي است و نبايد در اين برهه از زمان اين مسئله را مطرح ميکرد. البته شايد کيروش ميخواسته به بازيکنان تيم ملي انگيزه بدهد اما در کل حرکت او مطلوب نبود.
∎