شناسهٔ خبر: 58789608 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مثلث | لینک خبر

رابرت مالی: با معاون وزیر خارجه عمان درباره ایران گفتگو کردم

رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران که در منطقه غرب آسیا به سر می برد، با معاون وزیر خارجه عمان درباره ایران گفتگو کرده؛ گفتگویی که این مقام دولت بایدن آن را عالی" توصیف کرده است.

صاحب‌خبر -
آنچه دیگران می خوانند:
  • جزئیات نهایی از افزایش حقوق کارگران | حداقل دستمزد کارگران در سال آینده 13 میلیون شد؟
  • واریزی میلیونی دولت به حساب بازنشستگان از امشب | بازنشستگان حسابشان را چک کنند
  • لباس عجیب لیلا اوتادی در خیابان همه را خیره کرد | لیلا اوتادی با این لباس حسابی خودشو سر زبونا انداخت
  • بهاره رهنما به پیشواز ولنتاین رفت | تیپ عجیب بهاره رهنما همه را میخکوب کرد
برترین‌ها
  • تولد لاکچری نرگس محمدی در اینستاگرام غوغا کرد | همسر نرگس محمدی با این سورپرایز اشک اونو درآورد تولد لاکچری نرگس محمدی در اینستاگرام غوغا کرد | همسر نرگس محمدی با این سورپرایز اشک اونو درآورد
  • اقدام عجیب نیوشا ضیغمی چهره اش رو کلا عوض کرد | خانم با این عمل شد عین 20 ساله ها اقدام عجیب نیوشا ضیغمی چهره اش رو کلا عوض کرد | خانم با این عمل شد عین 20 ساله ها
  • رنگ موی جدید بهاره رهنما همه را میخکوب کرد | خانم داره ادای دخترشو در میاره رنگ موی جدید بهاره رهنما همه را میخکوب کرد | خانم داره ادای دخترشو در میاره
  • تیپ عروسکی نعیمه نظام دوست تو خیابون همه رو شوکه کرد | نعیمه نظام دوست با این کارش 20 سال جوونتر شد تیپ عروسکی نعیمه نظام دوست تو خیابون همه رو شوکه کرد | نعیمه نظام دوست با این کارش 20 سال جوونتر شد
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران که در منطقه غرب آسیا به سر می برد، با معاون وزیر خارجه عمان درباره ایران گفتگو کرده؛ گفتگویی که این مقام دولت بایدن آن را عالی" توصیف کرده است.

رابرت مالی (راب مالی) نماینده ویژه آمریکا در امور ایران روز چهارشنبه به وقت محلی گفت: دیدار عالی با شیخ خلیفه الحارثی (شیخ خلیفه علی عیسی الحارثی معاون وزیر خارجه عمان) در عمان داشتم.

مذاکره کننده ارشد دولت بایدن افزود: ما در مورد تعمیق همکاری نزدیک خود در خصوص طیف وسیعی از موضوعات مرتبط با ایران گفتگو کردیم.

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران تصریح کرد: من همچنین از عمان برای کمک به آزادی باقر نمازی قدردانی کردم.

هیات آمریکایی به ریاست راب مالی برای شرکت در نشست‌های کارگروه مشترک آمریکا و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس درباره اولویت‌های مشترک به ریاض سفر کرده است.

هیات آمریکایی را علاوه بر راب مالی، کریستوفر لندبرگ فرستاده ویژه موقت دولت آمریکا در امور ضدتروریسم و ائتلاف ضدداعش، دانیل بنایم معاون دستیار وزیر امور خارجه آمریکا و دانا استرول معاون دستیار وزیر دفاع آمریکا در امور خاورمیانه و شماری از مقامات نظامی و غیرنظامی واشنگتن تشکیل می دهند.

بر اساس اعلام وزارت خارجه آمریکا، نشست‌های سه گانه کارگروه مشترک آمریکا و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، سه دسته از اولویت‌ها (سامانه یکپارچه دفاع موشکی و ضدهوایی و امنیت دریایی، موضوع ایران و مبارزه با تروریسم) را بررسی خواهند کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره سفر هیات آمریکایی به ریاست رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران به ریاض برای شرکت در نشست‌های کارگروه شورای همکاری خلیج فارس از ۱۳ تا ۱۶ فوریه (۲۴ بهمن تا ۲۷ بهمن ماه) نیز گفت: این هیات که راب مالی ریاست آن را برعهده دارد با نمایندگان دولت‌های عضو شورای همکاری خلیج  فارس و دبیرکل این شورا برای بحث درباره اولویت‌های مشترک ما دیدار خواهند کرد.

این مقام وزارت خارجه آمریکا درباره محورهای این نشست گفت: سه کارگروه وجود دارد که یکی از آنها بر دفاع یکپارچه هوایی و موشکی و امنیت دریایی تمرکز دارد.

وی مدعی شد: کارگروهی نیز بر ایران و چالش‌هایی که این کشور ایجاد می‌کند متمرکز است و کارگروه سومی نیز وجود دارد که بر مبارزه با تروریسم متمرکز است . بنابراین هیأت آمریکایی در تمامی این کارگروهها مشارکت خواهد داشت.

راب مالی پیش از این، با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر امورخارجه قطرکه قبل از حضور در واشنگتن، به تهران سفر و با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران دیدار کرده بود، درباره ایران دیدار و گفتگو کرده بود.

 "ماجد الانصاری" سخنگوی وزارت امور خارجه قطر ۱۳ بهمن ماه بر تداوم نقش دوحه برای نزدیک کردن دیدگاه‌ها میان ایران و کشورهای غربی در مذاکرات هسته‌ای تأکید کرد و افزود: میانجی‌گری قطر برای ارائه پیشنهادات در تسهیل بازگشت طرف‌ها به مذاکره ادامه دارد و ایفای این نقش دوحه نیز تا امضای توافق هسته‌ای که ضامن امنیت و صلح در منطقه است، متوقف نخواهد شد.