شناسهٔ خبر: 58736060 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مثلث | لینک خبر

رئیس دیوان عالی کشور: عفوهای اخیر نشان داد که جمهوری اسلامی بنا ندارد با مخالفان خود ستیز کند

رئیس دیوان عالی کشور گفت: دشمن به دنبال سوءاستفاده از این شرایط بود و عفوهای اخیر در سالگرد پیروزی انقلاب بسیار خوب و مناسب بود و نشانه این است که جمهوری اسلامی ایران بنا ندارد با مخالفان خود ستیز کند

صاحب‌خبر -
آنچه دیگران می خوانند:
  • چهره نیوشا ضیغمی بعد از عمل زیبایی | نیوشا ضیغمی با این کار 20 سال جوانتر شد
  • جزئیات نهایی افزایش حقوق کارگران | مبلغ عجیب حقوق کارگران اعلام شد
  • کاهش شوکه کننده قیمت مرغ در بازار امروز | قیمت مرغ گرم کیلویی چند؟
  • افزایش وحشتناک قیمت سکه در بازار امروز | قیمت سکه 26 میلیون شد؟
برترین‌ها
  • تیپ عجیب سمانه پاکدل در حال دور دور با ماشین میلیاردی اش | خانم چیکار کرده 20 سال جوون شده تیپ عجیب سمانه پاکدل در حال دور دور با ماشین میلیاردی اش | خانم چیکار کرده 20 سال جوون شده
  • سورپرایز ولنتاینی مریم معصومی در خیابان همه را خیره کرد | این کادوی عشقولانه از طرف کیست؟ سورپرایز ولنتاینی مریم معصومی در خیابان همه را خیره کرد | این کادوی عشقولانه از طرف کیست؟
  • تیپ زمستانه مریم معصومی همه را خیره کرد | مریم معصومی ادای دخترای 14 ساله رو درمیاره تیپ زمستانه مریم معصومی همه را خیره کرد | مریم معصومی ادای دخترای 14 ساله رو درمیاره
  • بهاره رهنما به پیشواز ولنتاین رفت | تیپ عجیب بهاره رهنما همه را میخکوب کرد بهاره رهنما به پیشواز ولنتاین رفت | تیپ عجیب بهاره رهنما همه را میخکوب کرد
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

رئیس دیوان عالی کشور گفت: دشمن به دنبال سوءاستفاده از این شرایط بود و عفوهای اخیر در سالگرد پیروزی انقلاب بسیار خوب و مناسب بود و نشانه این است که جمهوری اسلامی ایران بنا ندارد با مخالفان خود ستیز کند.

حجت الاسلام مرتضوی‌مقدم رئیس دیوان عالی کشور در گفت‌وگو با ایلنا، درباره عفوهای اخیر و پیام آن به مردم در این شرایط کشور اظهار داشت: این عفوها دشمن را خلع سلاح کرد.

وی افزود: دشمن به دنبال سوءاستفاده از این شرایط بود و این اقدام در سالگرد پیروزی انقلاب بسیار خوب و مناسب بود و نشانه این است که جمهوری اسلامی ایران بنا ندارد با مخالفان خود ستیز کند.

مرتضوی مقدم با بیان اینکه خط قرمز جمهوری اسلامی ایران امنیت است، گفت: خط قرمز جمهوری اسلامی ایران جان و مال مردم است و این اقدام پدرانه‌ای بود که مقام معظم رهبری برای کسانی که فریب خورده بودند و در این موقعیت حساس متوجه نبودند انجام دادند و این عفو مشمول آنها شد و مورد تذکر قرار گرفتند تا متنبه شوند و دوباره این اشتباه را تکرار نکنند.

وی درباره تدوام انقلاب اسلامی و خیال عده‌ای که جمهوری اسلامی ایران تا ٢٢ بهمن ١۴٠١ ادامه نخواهد داشت، گفت: این حرف‌ها از ابتدای انقلاب هم وجود داشت همان زمان ابتدای انقلاب می‌گفتند ۶ ماه دیگر این انقلاب از بین می‌رود. این حرف‌ها موضوع جدیدی نیست اما حضور مردم پیام بسیار خوبی برای این خیال‌ها و حرف‌ها است و هر سال هم مردم پاسخ آنها را می‌دهند.