شناسهٔ خبر: 3667183 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

سقوط آسانسور از ارتفاع ۳۰ متری ۸ کشته برجای گذاشت

مدیر روابط عمومی اورژانس از حادثه سقوط یک دستگاه آسانسور در یک مجتمع مسکونی در حال ساخت و هشت کشته و یک مجروح در این حادثه خبر داد.

صاحب‌خبر -

مهین علیپور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در تشریح جزئیات این حادثه گفت: ساعت ۱۱:۴۷ صبح امروز حادثه سقوط یک دستگاه آسانسور در یک ساختمان مسکونی در حال ساخت به اورژانس اصفهان اعلام شد.

 

مدیر روابط عمومی اورژانس کشور تصریح کرد: بلافاصله ۵ دستگاه آمبولانس و ۱۰ تکنسین به محل حادثه اعزام شدند که مشاهده شد یک آسانسور از ارتفاع ۳۰ متری سقوط کرده در حالی که ۹ نفر در درون آسانسور قرار داشتند.

 

وی افزود: در پی این حادثه ۸ تن از سرنشینان آسانسور که کارگر ساختمانی بودند در دم جان باختند و یک نفر نیز به شدت مجروح شد.

 

علیپور در ادامه بیان داشت: فرد مصدوم یک مرد ۳۰ ساله است که به بیمارستان الزهرای اصفهان انتقال داده شد.