شناسهٔ خبر: 9868428 - سرویس سیاسی
منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

صادق خرازی:

خروجی انتخابات هفتم اسفند باید مجلسی قدرتمند باشد

سیدمحمدصادق خرازی رییس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با پیشنهاد اینکه در انتخابات مجلس، کنش گران معتدل سیاسی یک جبهه واحد تشکیل دهند، گفت: خروجی انتخابات هفتم اسفندماه باید تشکیل یک مجلس قدرتمند و فهیم برای رفع مشکلات باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از ایرنا، صادق خرازی  در جمع اصلاح طلبان قمی در سخنانی با موضوع «تعامل و مدارا، اصلاحات گام به گام توسعه پایدار» در سینمای وتوس قم افزود: اگر بخواهیم در مجلس، قدرت خود را تثبیت کنیم باید تلاش خالصانه ای انجام دهیم که در آن کنش گران معتدل سیاسی یک جبهه واحد تشکیل دهند و این جبهه واحد چیزی جز اردوگاه اصلاح طلبی نیست و بدون دلیل هم برای این اردوگاه محدودیت ایجاد نمی کند.

وی ادامه داد: تنها قدرت اصلاح طلبان درانتخابات آینده، قلم و حضور درپای صندوق های رای است، اگر مردم به صندوق رای توجه کنند زندگی اقتصادی و سیاسی آنها نیز تحول پیدا می کند و باید یک مجلس مقتدر و قدرتمند را تشکیل دهیم.
وی با اشاره به موفقیت های ملت ایران در پرونده هسته ای نیز گفت: شناخت و هوش دقیق رهبرمعظم انقلاب، موقعیت بازدارنده ایران و رای مردم درسال 92 در کنار حرفه ای بودن نیروهای دیپلماسی، این موفقیت های بزرگ را نصیب کشورمان کرده است و این عنصرها نیز باعث شده دیپلمات های ایرانی در منطقه حضور و نفوذ داشته باشند و شخصیت های قهرمانی مانند سردار سلیمانی امروز اینگونه افتخار بیافرینند.
خرازی یادآورشد: شناخت دقیق رییس جمهوری از پیچیدگی های دیپلماسی بسیار مهم بود و ما ادعای اینکه صاحب قدرت جهانی هستیم نداریم و تلاش بی تکلف بهترین دانشمندان این کشور را تخطئه نمی کنیم.
وی گفت : هنوز قطعنامه های برخی کشورها مانند عراق در سازمان ملل به قوت خود باقی است و چه اتفاقی افتاده که قطعنامه علیه ما لغو شد و این نشانه آگاهی، دانایی و هوشمندی است و انسجام ملت و قدرت بازدارنده نظام می تواند معجزه ایجاد می کند.
وی اظهار داشت : تحریم کشور را به حرمان و نابودی می کشاند و کشوری که نخبگان آن مردم را به سمت تحریم و قهر تشویق کنند، نگون بخت است.
خرازی گفت: دغدغه کسانی که آرمان آنها پیشرفت کشور است بدانند باید به توسعه سیاسی و توسعه اقتصادی اندیشید، تا زمانی که تحزب و جامعه مدنی در کشور خود را نشان ندهند توسعه سیاسی و اقتصادی شکل نمی گیرد.
وی در ادامه، شهر قم را اردوگاه اندیشه و تفکر دینی شیعه و مهمترین پایگاه اصلی حمایت از دین، حریت و آزادی دانست و گفت: اگرما اعتقاد داشته باشیم که آزادی و مردمسالاری همزاد انقلاب اسلامی است، پس قم نیز که موسس انقلاب اسلامی ایران بوده، مهد آزادی و محل بلوغ اندیشه مردم سالاری است.
وی جانفشانی مردم ایران دردوره های مختلف را مورد توجه قرار داد و ادامه داد : اگر دانشنامه مجاهدت های ملت ایران در دوران دفاع مقدس تدوین شود، می توانیم به عظمت، بزرگی، شکوه و مناعت طبع این ملت و مردم پی ببریم.
خرازی یادآورشد: مهمترین اردوگاه فکری و پرورشگاه مجاهدان که در تاریخ منطقه به رشد و تعالی جوانان مسلمان همت نهاده و این همه افتخار آفریدند، از کوچه های شهر مذهبی قم بلند شدند.
وی ادامه داد: اگر همت بلند، مجاهدت و گام های مستحکم موسس حوزه علمیه قم و در توالی آن ذهن عظیم و بلند مرحوم آیت الله بروجردی نبود امروز وضعیت شیعه به اینگونه که درایران و سایر بلاد اسلامی مشاهده می کنیم، نبود.
خرازی تصریح کرد: امروز یک روحانی رنگین پوست بیش از 10 میلیون انسان موحد شیعه را در غرب آفریقا تربیت کرده و در سراسر دنیا امروز علمی توسط علمداری از مکتب اهل بیت(ع) و تربیت یافته حوزه علمیه قم در دنیای اسلام بلند شده و رسالت الهی و گوهر مکتب اهل بیت را ترویج می دهد.
وی خاطرنشان کرد : تاریخ فقه شیعه لبنان کمتر از حوزه علمیه قم نیست، به گونه ای که حکومت صفوی برای تثبیت و مشروعیت حکومت خود، محقق کرکی را به عنوان عالم و محقق زمان از لبنان به ایران آورد، ولی چه شده که این موفقیت در بلاد اسلامی کمرنگ شده و در قبال آن موج درخشان تمدن شیعی و اسلامی در سرزمین تپیده در خون و آفتاب و کویر قم تجلی پیدا می کند.
خرازی یادآورشد: حقیقت حزب الله لبنان و مجاهدان مسلمان در سرحدات دنیای اسلام از چنین گوهری بهره مند هستند، اگر غیر از این بود چرا قبل از این چنین عنصرهایی ترویج پیدا نمی کرد، حوزه علمیه و ترویج نظم آن توسط مراجع تقلید، باعث شده امروز بخش های زیادی از کشورهای جهان تحت تاثیر ژئوپولیتیک شیعه باشند.
این فعال سیاسی گفت: دنیای اسلام امروز عنصرهایی مانند آزادی، مردم سالاری، عدالت، پیشرفت و توسعه را به عنوان آرزوی خود طلب می کند؛ آزادی، مردم سالاری و عدالت شعار تمدن اسلامی و شیعی است.
خرازی یادآورشد: اگر آزادی و مردمسالاری را از گوهر شیعه بگیریم بدون تردید دلها و قلب های میلیون انسان های فهیم را رنجور کردیم و همین است که بنیانگذاران اندیشه مردمسالاری در متن نگاه ایرانی ما به دین و شیعه، به خوبی می توانند این مسیر را به عنوان آرمان بشر امروز ترویج کنند.
وی گفت: امروز حتی در مهمترین نهادهای بین المللی از جمله سازمان ملل که نهادی شکل گرفته از مجاهدت های بشر است، فضیلت هایی مانند حقوق بشر، آزادی، محیط زیست و مقابله با بسیاری از بزه کاری های جهانی را تبلیغ می کند.
خرازی گفت: کسانی که شعار جدایی اسلامیت و جمهوریت را می دهند نمی دانند عواقب این شعارهای نادرست برای فرهنگ و تمدن اسلامی تلخ و دردناک است، در زمانی که همه مظاهر استبداد با پشتوانه استعمار دنبال آن هستند که درخت آزادی و نهال مردم سالاری را در دنیای اسلامی بخشکانند، ایران می تواند به عنوان یک الگو در جهان خود را نشان دهد و بگوید این نتیجه آزادی، دموکراسی و پیشرفت است.
وی افزود: اما صد تاسف، از کسانی که ناآگاهانه و یا غریبانه از واقعیت های جهان چنین سخنانی می گویند و عواقب سخنان آنها تباه کردن پیشرفت انسان امروز در دنیای اسلام است.
در این مراسم برخی فعالان سیاسی جریان اصلاح طلب حضور داشتند.