شناسهٔ خبر: 9650841 - سرویس اجتماعی
منبع: پانا | لینک خبر

مدیر راهداری راه و شهرسازی خراسان شمالی :

تردددرگردنه های اسدلی و بیودرخراسان شمالی همراه با زنجیر چرخ

مدیر راهداری راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت : تردد در گردنه های اسدلی و گردنه بیو محور بجنورد – شوقان - سنخواست همراه با زنجیر چرخ و همچنین راه دو روستای قره گل در دهستان فاروج و بیرم آباد به امیرآباد در دهستان سنگر شهرستان فاروج به علت برف شدید مسدود شده است .

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگارپانا از خراسان شمالی،محمد مشتری، با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به پیش بینی سازمان هواشناسی استان ،فعالیت موج جدید ناپایداریها ، از صبح امروز تا پنجشنبه در استان مستقر می باشد كه به صورت باراش برف همراه با وزش باد شدید(پاره ای نقاط خیلی شدید) و اختلال در محورها پیش بینی می گردد.
وی تصریح کرد: با ادامه بارش برف و باران و مه آلود بون برخی از مناطق کوهستانی و لغزندگی سطح جاده ها، لازم است تا رانندگان علاوه بر رعایت احتیاط و توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی، حتما زنجیر چرخ به همراه داشته باشند و ازتوقف خودرودر حاشیه جاده به دلیل مه گرفتگی و احتمال برخورد با سایر خودروها، خودداری کنند.
وی افزود: به رغم بارش برف در کلیه شهرستانهای استان ، تردد در تمامی محورهای این استان و لغزنده بودن سطح جاده‌ها، هم اکنون تردد وسایل نقلیه در دیگر محورهای استان بدون مشکل در جریان است.
 مشتری افزود : کلیه راهداران به همراه ماشین آلات در کلیه گردنه ها و محورهای استان بصورت 24 ساعته در حال آماده باش هستند و به محض مسدود شدن نسبت به بازگشایی محورها اقدامات لازم را انجام خواهند داد .
مدیر راهداری راه و شهرسازی خراسان شمالی همچنین از تمامی رانندگان خواست قبل از حرکت، از طریق شماره ارتباطی 05832261000 مركز مدیریت راههای استان و شماره 141 مرکز مدیریت راه های كشور، از آخرین وضعیت مسیر تا تردد خود مطلع شوند تا با اطمینان خاطر بیشتری اقدام به حرکت کنند.