شناسهٔ خبر: 8665432 - سرویس استانی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

آغاز اجراي طرح نذر خون در استان سمنان

صاحب‌خبر - سمنان / خبرگزاری صدا و سیما / اجتماعی

همرمان با تاسوعای حسینی ، طرح نذر خون همزمان با سراسر کشور در استان سمنان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در این طرح که از روز تاسوعا آغاز شده و تا اربعین حسینی ادامه دارد ، عزاداران حسینی به یاری بیماران نیازمند فرآورده های خونی می شتابند .
به گفته مدیرکل انتقال خون استان سمنان ، شعار طرح نذر خون امسال ، تصمیم آگاهانه، اهدای خون مسئولانه است .
مجید حسینی افزود :در اجرای طرح نذر خون، پایگاه خونگیری امام رضا(ع) سمنان در روز تاسوعا از ساعت هشت تا 12 و پایگاه بلوار 17 شهریور سمنان در روز عاشورا در همین زمان، آماده خونگیری از اهداکنندگان است.
اهداکنندگان در طرح نذر خون در شاهرود ، دامغان و گرمسار هم از ساعت هشت تا 12 روزهای تاسوعا و عاشورا می توانند به پایگاه های خون گیری مراجعه کنند .
حسینی تصریح کرد : داوطلبان ، اهدای خون را به روزهای تاسوعا و عاشورا محدود نکرده واز هجوم به پایگاه های انتقال خون در این دو روز خودداری کنند، زیرا طرح نذر خون تا روز اربعین ادامه دارد.
وی تاکید کرد: اهداکنندگان خون باید علاوه بر داشتن شرایط جسمی لازم، هنگام خون دهی کارت ملی به همراه داشته باشند.
استان سمنان در شاخص اهدای خون به نسبت جمعیت و همچنین دارا بودن 60 درصد اهداکننده مستمر، در رتبه اول کشور را دارد.
0002