شناسهٔ خبر: 8015336 - سرویس فرهنگی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

کشته شدن زايران خانه خدا در رمي جمرات، فاجعه انساني است

صاحب‌خبر - شیراز/ خبرگزاری صدا و سیما/ سیاسی
کشته شدن زایران خانه خدا در رمی جمرات، فاجعه انسانی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امام جمعه موقت شیراز فاجعه دلخراش دیروز منا و کشته و مجروح شدن زایران خانه خدا در رمی جمرات را فاجعه انسانی دانست و افزود: این اولین خیانت‌کاری و سهل‌انگاری آل سعود نیست، اما امیدواریم آخرین مورد باشد.
حجت‌الاسلام و المسلمین مرادی با انتقاد از سکوت مجامع بین‌المللی به اصطلاح مدافع حقوق بشر درخصوص این فاجعه افزود: طی سی سال گذشته بیش از 7 هزار حاجی در ایام حج، به لقاءالله پیوسته‌اند و در تمام موارد سهل‌انگاری آل‌سعود مشهود بوده است و اوج این فجایع انسانی، دیروز بود که تاکنون 1500 کشته و 2500 مجروح داشته است و 130 نفر از کشته شده ها ایرانی هستند.
وی با تسلیت این فاجعه به خانواده‌های حجاج کشته شده ایرانی افزود: مقام معظم رهبری در موضع‌گیری هوشمندانه با اعلام سه‌ روز عزای عمومی به‌دلیل عمق این فاجعه انسانی، مسئولیت این حادثه را طبق قوانین بین‌المللی متوجه دولت آل سعود دانسته اند.
امام جمعه موقت شیراز افزود: روسای قوای سه‌گانه برای پیگیری این فاجعه هیات ویژه ای تشکیل داده‌اند که از طریق مجامع قانونی در سطح بین‌المللی آن را پیگیری کنند و دولت آل‌سعود هم باید پاسخگوی سهل‌انگاری خود باشد.
امام جمعه موقت شیراز با گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس و تاکید بر لزوم انتقال ارزش‌ها و ایثارگری های آن دوران افزود: همه باید بدانند که ایرانیان بویژه ارتشیان، پاسداران، بسیجیان جان‌برکف و روحانیون چه فداکاری‌هایی در دوران دفاع مقدس داشتند.
حجت‌الاسلام و المسلمین مرادی همچنین گفت: مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر شبیخون فرهنگی، قتل‌عام فرهنگی، ناتوی فرهنگی و اخیرا درجمع پاسداران انقلاب اسلامی نفوذ فرهنگی دشمن را مطرح کرده اند که باید درخصوص این موارد با هوشیاری و دقت عمل کنیم.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هم پیش از خطبه های نماز گفت: استان فارس در 8 سال دفاع مقدس 15 هزار شهید تقدیم انقلاب کرد و این نشانگر حضور گسترده مردم فارس بویژه جوانان و نوجوانان استان در صحنه های جنگ حق علیه باطل بوده است.
سردار ابراهیمی افزود: جوانان استان فارسی در اکثر عملیات ها بخصوص والفجر 4 و 5 در رده های مختلف نقشی موثر داشتند.
0002