شناسهٔ خبر: 7671834 - سرویس بین‌الملل
منبع: فارس | لینک خبر

آمریکا دست‌کم ۱۰ هزار پناهجوی سوری را می‌پذیرد

رئیس‌جمهور آمریکا از پذیرش دست‌کم ۱۰ هزار پناهجوی سوری در خاک این کشور در یک سال آینده خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا با وجود همه انتقادها از پیوستن این کشور به اروپا در پذیرش پناهجویان سوری اعلام کرد که دولت وی در سال آینده دست‌کم 10 هزار پناه‌جو را در خاک خود می‌پذیرد.

روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز»‌ به نقل از «جاش ارنست» سخنگوی کاخ سفید نوشت که دولت آمریکا در حال بررسی چگونگی واکنش به بحران مهاجران است. بحرانی که در روزهای گذشته اروپا را دچار مشکل کرده است. از این رو اوباما تصمیم گرفت که شمار پناهجویانی که در خاک ایالات متحده پذیرفته می‌شوند از اکتبر جاری به مدت یک سال دست‌کم 10 هزار نفر باشند. این در حالی است که امسال تعداد افراد پذیرفته شده کمتر از 2 هزار نفر است.

این موضع‌گیری، واکنش‌های متفاوتی را به دنبال داشته است. گروه‌های امداد‌رسان این اقدام اوباما را اقدامی در حد و اندازه اقتصاد و جمعیت آمریکا دانسته‌اند در حالی که شماری از جمهوری‌خواهان هشدار دادند که اوباما به رشد تروریسم کمک می‌کند.

از زمان آغاز ناآرامی‌ها در سوریه در سال ۲۰۱۱، آمریکا کمتر از هزار و ۵۰۰ پناهجوی سوری را در خاک خود پذیرفته است.

انتهای‌پیام/