شناسهٔ خبر: 75662933 - سرویس سیاسی
منبع: برنا | لینک خبر

سردار سنایی راد : ۱۳ آبان نماد ایستادگی ملت ایران است 

برنا: گروه استانها: معاون سیاسی، دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا گفت: سیزدهم آبان نماد ایستادگی ملت ایران برای حفظ عزت و استقلال و نرفتن زیر سلطه غرب است و همه ما آماده ایم برای عزت خود هزینه کنیم. برنا: گروه استانها: معاون سیاسی، دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا گفت: سیزدهم آبان نماد ایستادگی ملت ایران برای حفظ عزت و استقلال و نرفتن زیر سلطه غرب است و همه ما آماده ایم برای عزت خود هزینه کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ رسول سنایی راد معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا در جمع راهپیمایان سیزدهم آبان در میدان آزادی قزوین با تحلیلی از حوادث تاریخی و سیاسی گفت: آمریکا پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ دنبال این بود که جنایاتشان بی پاسخ بماند اما ایران اسلامی با هوشیاری ملت خود نشان داد از آرمان‌های خود عقب نشینی نمی کند. 

۱۳ آبان نماد ایستادگی ملت ایران است 

وی افزود: جوانان و دانش آموزان که امروز متعلق به آنهاست بارها نشان داده اند همچنان در صحنه هستند و در رقابت‌های علمی این دانش آموزان صاحب اصلی این بخش هستند. 

سنایی راد تصریح کرد: دانشجویان شجاع کشور به نمایندگی از مردم لانه جاسوسی را تسخیر کردند و با شجاعت ایستادند و در مقابل آمریکا اقتدار خود را نشان دادند و امروز در کشورهای مظلومی مانند یمن این مقاومت شکل ایدئولوژی پیدا کرده و پوشالی بودن آمریکا اثبات شده است. 

سردار سنایی راد یادآورشد: سیزدهم آبان روز حماسه و ایستادگی در برابر استکبار آمریکایی است و امروز همه متوجه شده اند که آمریکا سابقه سیاهی در جنایت دارد و کسی فراموش نمی کند. 

۱۳ آبان نماد ایستادگی ملت ایران است 

وی گفت: تاریخ آمریکا در ایران با خیانت و شهادت نیروهای تاثیرگذار آمیخته است و استکبار تا روز آخر از رژیم شاه حمایت کرد و دنبال کودتا بودند و یکی از دلایلی که دانشجویان تصمیم به اشغال سفارت گرفتند جلوگیری از کودتای آمریکا بود. 

سنایی راد بیان کرد: در شیلی جنایتی ملی رقم خورد و یک دولت ملی را ساقط کردند و در ایران مصدق را سرنگون کردند و در بعد انقلاب هم دیدید که در طبس چه کردند و خدا زمین‌گیرشان کرد.  

معاون سیاسی دفترعقیدتی سیاسی دفتر فرماندهی کل قوا افزود: کودتای نقاب و نوژه را طراحی کردند و در آن آمریکا نقش محوری داشت و در تحریک صدام علیه ما و تشکیل ساواک آمریکا نقش داشت و بدون تردید تسخیر لانه جاسوسی،نوعی پیشگیری از اقدامات جنایتکارانه آمریکا بود. 

وی اظهارداشت: امروز از کسانی تجلیل می کنیم که حماسه ۱۳ آبان را خلق کردند.

۱۳ آبان نماد ایستادگی ملت ایران است 

سنایی راد بیان کرد: در جنگ سرد با شوروی سابق از امکانات ما برای امنیت خود استفاده می کردند و ما ژاندارم منطقه بودیم که منافع آمریکا حفظ شود ما نفت مفت می دادیم اما امام با انقلاب به ما آبرو داد و با جنگ با آمریکا اعتبار کسب کردیم 

وی گفت: در جنگ هشت ساله ایستادیم و امروز موشک ساختیم و در جنگ ۱۲ روزه نگذاشتیم دشمن به هدف برسد. 

سنایی راد اظهارداشت: ما با اتکا به خود در جنگ ۱۲ روزه ایستادیم و با جنگ حماسی و عاشورایی توانستیم دشمن را زمین‌گیر کنیم و پیروزی ما در جنگ اثبات اقتدار ما بود 

این فرمانده تصریح کرد: نه در جنگ هشت ساله یک وجب خاک دادیم و نه در جنگ ۱۲روزه دشمن به هیچ هدفی رسید و امروز هم با اقتدار از تمامیت ارضی کشور دفاع می کنیم. 

سنایی راد افزود: ترامپ دچار بیماری خودشیفتگی است و ایران اسلامی با افشای ادعای دروغین استکبار موجب روشنگری شده است‌. 

۱۳ آبان نماد ایستادگی ملت ایران است 

وی گفت: ۱۳ ابان نماد ایستادگی ملت ایران برای حفظ عزت و استقلال و نرفتن زیر سلطه غرب است و همه ما آماده ایم برای عزت خود هزینه کنیم. 

در ادامه قطعنامه راهپیمایان قرائت و با تکبیر حاضران تایید شد. 

دراین مراسم زنگ استکبارستیزی به صدا درآمد و پرچم آمریکا و اسرائیل به آتش کشیده شد. 

انتهای پیام